Cum arată și cu cine seamănă Arya, fetița lui Keo și a lui Misty

Publicat: 11/07/2019 | 18:47

Misty și Keo au devenit un cuplu după ce artistul s-a despărțit de cântăreața Andreea Bălan, iar la sfârșitul anului 2017, în decembrie a a dus-o pe lume pe Arya. Blondina a devenit pentru prima dată mămică, atât ea, cât şi iubitul ei, Keo, sunt foarte entuziasmaţi de venirea noului membru al familiei şi se bucură din plin de prezenţa micuţei.

Cei doi au ţinut ascuns faptul că vor deveni părinţi până în ultimul moment și şi-au construit familia la care au visat. Acum sunt mai liniştiţi ca niciodată, iar la TV nu apar mai deloc. Au ales să pună familia pe primul loc.

„O ador pe fetiţa mea. Sunt topită”

Cred că este cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Este primul an în care stau acasă, lejeră, relaxată. Este foarte bine. Am petrecut cu cea mică acasă, relaxată, liniştită. Încercăm să ne obişnuim una cu alta.  Eu nu ştiu cum păream înainte, dar, da, câteodată avem în noi nişte lucruri pe care nici noi nu le cunoaştem. Eu sunt mămoasă de când mă ştiu, şi faţă de iubitul meu, el ştie. Descopăr în mine o candoare. Nu mă pot desprinde de fiica mea, simt nevoia să o privesc tot timpul. (…)

Ce surpriză să-mi mai facă Keo? Mi-a pregătit tortul, a vorbit cu naşii, care sunt aici. (…) Cea mică nu prea vrea să doarmă seara. Doarme ziua şi seara o apucă cheful.  Naşii fetiţei sunt cei mai buni prieteni ai noştri. (…) N-am spus nimănui de sarcină. Le-am spus doar părinţilor. Norocul meu este că eram foarte slabă şi m-am lăsat de fumat, deci toată lumea asocia kilogramele în plus cu acest lucru. Am luat vreo 15-16 kilograme în plus. Am dat jos la naştere 7. (…) Keo a fost alături de mine în sala de naştere şi m-a ţinut de mână. Îmi era foarte frică. (…) Am născut prin cezariană.  O ador pe fetiţa mea. Sunt topită,” spunea Misty după ce a născut.

Arya vine din limba indiană şi înseamnă “nobleţe”. Potrivit specialiştilor, persoanele care poartă acest nume sunt tolerante, ştiu cum să ierte şi să uite. Cea ce urăsc cel mai mult însă? Minciunile, conspiraţiile şi înşelăciunea. Ele sunt foarte cinstite şi nu încearcă mereu să profite de situaţiile pe care le întâlneşte în viaţa de zi cu zi.

Citește și...