Cum arată vila suflată cu aur a lui Tzanka Uraganul!

Publicat: 12/07/2019 | 10:50

Tzanka Uraganul nu s-a încurcat atunci când și-a proiectat vila: a făcut-o ieșită din tipare! Gardul, draperiile și altele vopsite cu aur! Manelistul a făcut mai multe poze în interiorul şi în exteriorul casei sale din Ploieşti, o vilă cu două etaje.

Fotoliile, draperiile şi canapelele sunt aurite, la fel şi gardul de la intrare. Astea sunt aspectele care-ți trezesc curiozitatea când te uiți la vila pe care manelistul și-a cumpărat-o în urmă cu doi ani.

„Mulţumesc lui Mos Nicolae pentru încă o locuinţă. Dumnezeu dă omului doar după sufletul lui! Doamne ajută la toata lumea ..!!!”, a postat atunci Tzanka Uraganul.

Andrei Velcu, „Tzanka Uraganul” cu numele de scenă, a devenit celebru în primăvara lui 2017, când s-a scris că a fost chemat să dea explicaţii la Fisc după ce s-a laudat pe site-urile de socializare că ş-a cumpărat o maşină pe care a dat 140.000 de euro.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta?”, declara Tzanka Uraganul.

 

Citește și...