Cum este Andra Măruță în realitate, când nu se află în fața camerelor de filmat

Publicat: 27/10/2019 | 10:50

O artistă în adevăratul înțeles al cuvântului, așa este descrisă Andra de toți cei care o îndrăgesc și îi ascultă, cu plăcere crescândă, melodiile. Artista are o voce inconfundabilă și cântă, cu mare ușurință, atât muzică ușoară, cât și muzică populară. Are o viață de familie fericită, iar atunci când nu se află în fața camerelor de luat vederi se comportă absolut natural, fără ”fițe” de vedetă și zâmbind permanent.

Andra – vedeta, Andra – soția, Andra – mămica fericită. Cântăreața își iubește, la nebunie, familia, iar alături de Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbizul autohton. Fanii se întreabă, totuși, cum este Andra atunci când nu se află pe scenă, sub lumina reflectoarelor. În numărul din noiembrie al revistei ”Unica”, Andra se află în postura privilegiată de personaj principal. Și, cu această ocazie, au ieșit la iveală și unele amănunte din viața vedetei.

“David e mai rebel, dar când e cu mine mă ia în brațe, mă pupă”, spune Andra încântată. “Dar când e de față cu altcineva, nu mă mai pupă așa, îi e rușine. Când suntem numai noi doi, mă aleargă prin casă să mă prindă de fund, să facă glume și eu îi zic «Nu ai curajul ăsta de față cu taică-tu, ce faci?» și el face «Astea-s glumele noastre, mami!»”, mărturisește Andra pentru unica.ro.

O viață de familie absout normală, fiecare zi însemnând alte motive de satisfacție maternă. David și Eva sunt ”comorile” cuplului, iar Andra are grijă ca ”piticii” să fie răsfățați cum se cuvine. Chiar dacă are și unele perioade ceva mai grele – o răceală, o stare de indispoziție trecătoare – mămica și soția Andra pune înainte de toate zâmbetele de fața copiilor ei. Și face totul pentru ca aceștia să aibă o copilărie fericită.

Andra s-a măritat cu Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra – pe numele din buletin Alexandra Irina – face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Vedeta s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Andra este căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...