Cum fac sex Anca Serea si Adi Sîna într-o casă plină de copii. A ținut să se afle de la ea

Publicat: 03/08/2019 | 15:10
Cum fac sex Anca Serea si Adi Sîna într-o casă plină de copii. A ținut să se afle de la ea

Relațiile intime dintre soți, într-o casă plină de copii, nu constituie un demers facil. Iar dacă ne referim la cuplul Anca Serea-Adi Sână, atunci mulți dintre fanii lor ar dori să știe cum reușesc să aibă, totuși, parte de intimitate.

„Casa noastră este plină cu mulți copii voioși (..) însa acest lucru nu înseamnă că trebuie să dispară momentele intime din dormitorul părinților”, a scris vedeta TV.

Potrivit acesteia, existența momentelor intime depinde doar de o mai bună organizare. „Pentru că au vârste diferite, respectiv și programe de somn diferite, devine o reală provocare ca eu și Adi să găsim puțin timp pentru noi doi”, a continuat Anca, conform avantaje.ro.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi „aglomerez” doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber”, mai spune ea. „Pentru noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineța devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a mărturisit Anca Serea.

Anca Serea și Adi Sână

Dar, a continuat Anca Serea, există și o altă rețetă ”de succes”: „Cel puțin o dată la două luni plecăm împreună în afara orașului, dar avem și mini-vacanțe unde nu suntem însoțiți de copii”.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt căsătoriți de mai bine de trei ani

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava și Moise Petru, născut pe 20 mai 2016. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher însă a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara. Anca Serea şi Adi Sînă s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015.

Citește și...