Cum se menține Anca Serea după cinci nașteri: „Am 53 de kilograme și sunt foarte atentă la alimentație!”

Publicat: 07/09/2018 | 07:54

Anca Serea are o familie numeroasă, dar și o siluetă pe care o invidiază multe femei. Fanii superbei brunete se întreabă cum reușește fosta prezentatoare să se mențină atât de suplă, după cinci nașteri. Vedeta a dezvăluit că nu ține diete și că nu face nimic cu adevărat special pentru a arăta bine. 

Anca Serea nu se stresează prea tare în lupta cu kilogramele în plus pentru că are gene bune, însă este și atentă să ducă un stil de viață sănătos. Deși nu este adepta dietelor și a regimurilor, bruneta a reușit să se mențină chiar dacă are cinci copii. (Citește și Anca Serea, de urgență la spital! Care este starea de sănătate a vedetei)

 „Nu prea sunt cu dietele și cura de slăbire. De regulă, mănânc sub media unui un om normal, cred, dar doar pentru că așa m-am obișnuit. Sunt norocoasă că nu sunt pofticioasă! Mănânc două mese, chiar trei mese pe zi, și multe gustări. Am 53 de kilograme și mă mențin pentru că sunt foarte atentă la alimentație. În plus, în timpul liber, atunci când îl am, îmi place să stau cât mai mult în pat, să lenevesc. Prefer să dorm și să mă odihnesc.

„Sincer, pentru a mă menține în formă nu fac nimic deosebit! Din păcate nu îmi permite timpul. Am niște reguli de bun simț, pe care, cred eu, toți oamenii ar trebui să le respecte, mai ales după o anumită vârstă. Nu mănânc noaptea foarte târziu, și mănânc lucruri relativ sănătoase, nu cumpăr prostioare, tocmai pentru că tentațiile sunt foarte mari! Merg de două ori pe săptămână la masaj și la pilates”, a mărturisit Anca Serea, pentru perfecte.ro

Citește și...