Cuplu-bombă în showbiz! Au fost prinși sărutându-se în parc

Autor:
Publicat: 07/09/2020 | 17:45
Cuplu-bombă în showbiz! Au fost prinși sărutându-se în parc

Dacă în showbizul nostru este sezonul despărțirilor și al divorțurilor, showbizul internațional găzduiește cele mai neașteptate noi cupluri! De curând, fanii lui Ashley Benson și cei ai lui G-Eazy au fost în extaz să afle că cei doi au fost prinși sărutându-se cu mare patos, într-un parc.

Ashley Benson, actrița celebră, cunoscută pentru rolul Hanna Marin în serialul pentru adolescenți-mister Pretty Little Liars a fost surprinsă sărutându-se în parc cu nimeni altul decât rapperul american G-Eazy.

Cei doi s-au lăsat duși de val și s-au îmbrățișat cu patos și s-au sărutat, zâmbindu-și discret. Fanii au fost în extaz și le-au transmis numai lucruri frumoase, rămânând surprinși de faptul că ei formează cel mai nou cuplu din showbizul internațional. Cu toate acestea, nu toți au fost încântați să-i vadă pe cei doi împreună, așa cî printre comentariile internauților s-au regăsit și câteva extrem de urâte, pline de hate.

„Îmi vine să vomit / Vai, nu pot să cred! Ăștia doi chiar sunt împreună? / Ce potrivire nepotrivită… / Nu au absolut nimic în comun, nu-mi place de ei / Mă întreb oare cât vor rezista împreună” sunt câteva dintre comentariile răutăcioase, primite de Ashley Benson și de rapperul G-Eazy, după ce au fost surprinși împreună.

Un nou cuplu a intrat în Cartea Recordurilor

Un nou cuplu a intrat în Cartea Recordurilor! Ea are 104 ani, iar el are 110. Se iubesc de 79 de ani și au dezvăluit secretul unei căsnicii fericite și de durată.

În urmă cu 79 de ani, Julio Cesar Mora Tapia și Waldramina Maclovia Quinteros Reyes, din Ecuador, s-au căsătorit în secret. Pe 7 februarie 1941, cei doi au spus cel mai important ”Da!” din viața lor, în ciuda faptului că familiile acestora erau împotriva mariajului.
Cei doi s-au cunoscut prin intermediul cumnatului ei, care era și verișor cu Julio Mora. Julio și Waldramina nu au ținut cont de obstacole și au decis să-și unească destinele pentru totdeauna. Cei doi au împreună cinci copii și o căsnicie fericită.