Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

Publicat: 05/09/2019 | 11:51

În ultimele săptămâni, anchetatorii au percheziționat casa lui Gheorghe Dincă în repetate rânduri pentru a găsi diverse probe că bărbatul le-a ucis pe Luiza și Alexandra. Spre exemplu, la parterul imobilului, în atelier s-a descoperit o cutie. Ce s-a găsit înăuntru schimbă total cursul anchetei.

În acea cutie erau cinci sau șase cercei, care păreau a fi din aur, și care erau pastrați de Gheorghe Dincă. Cerceii nu au fost recunoscuți de nimeni. Gheorghe Dincă ar fi spus la momentul respectiv că ar fi ai soției”, a spus Berta Popescu, senior editor Antena 3.

Altfel, DIICOT a anunțat oficial, încă de luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul IPJ Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar și pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiștii IGPR și pentru o examinare psihiatrică.

Gheorghe Dincă a susținut, de la începutul anchetei din casa sa din Caracal, faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a incinerat.

Citește și...