Dan Negru, mesaj acid de Ziua Națională a României: ”La câteva străzi distanță de parada de 1 Decembrie se prăbușește…”

Autor: A.N.
Publicat: 01/12/2019 | 13:10

Dan Negru a publicat un mesaj acid de Ziua Națională a României. Prezentatorul TV le-a arătat fanilor cum arată casa lui Brătianu, cel care a avut o contribuție decisivă la Unirea de la 1 Decembrie.

În timp ce se dădea startul paradei militare, Dan Negru a mers în centrul Capitalei, acolo unde se află casa lui Brătianu și a transmis un mesaj acid de Ziua Națională a României. (CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU A RĂBUFNIT DUPĂ TRAGEDIA DIN TIMIȘOARA: ”LOCUL E PLIN DE GHETOURI! DE AICI ȘI NEVOIA OAMENILOR DE DERATIZARE LA PREȚURI DE BIȘNIȚĂ”)

”I-ați văzut zilele astea pe toți cu tricolorul în piept și cu numele lui Brătianu pe buze?Păi, hai să v-arăt atunci casa lui Brătianu din centrul Bucureștiului. E la câteva străzi distanță de locul unde se ține parada de 1 Decembrie. Brătianu, prim-ministrul Marii Uniri, a contribuit decisiv la Unirea de la 1 Decembrie și e considerat unul dintre cei mai importanți politicieni români din toate timpurile. Asta e casa lui din centruș Capitalei. Printre porumbei, șobolani și gunoaie. O ruină. Totul e praf. Decembrie 2019. Așa arată casa lui Brătianu. În rest… La mulți ani, România!”, a spus Dan Negru pe contul său de Facebook.

Restricții de trafic în București

În ziua paradei, Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și a anunțat ce restricții de circulație vor fi impuse pe străzile din zona Arcului de Triumf, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

– între orele 04:00 – 15:00, va fi închisă circulaţia pe axul central şi banda I pe Șos. Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf și benzile I și II (locală) pe Șos. București-Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere        către Fântâna Miorița, precum și pe benzile III și IV pe Șos. București-Ploiești, sensul de mers Fântâna Miorița către Piața Presei Libere. De asemenea, va fi restricționat traficul rutier și în Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piața Presei Libere către Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piața Montreal.

-între orele 07:00 – 15:00, va fi închisă total circulaţia (gradual, în funcție de momentul sosirii tehnicii militare pentru paradă ) pe Șos. Kiseleff între Piața Presei Libere şi intrarea în Piaţa Victoriei, până la semaforul care face legătura cu Bd. Aviatorilor și Str. Paris, pe străzile adiacente, precum și pe Str. Al. Constantinescu, între Bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bd. Mareşal Averescu între bd. Mărăşti şi Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan, între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Charles de Gaulle, Str. Primo Nebiolo, Str. Arh. Ion Mincu, Str. Docenților și pe Str. Barbu Delavrancea. De asemenea, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăști și Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii și personalului.

-tot între orele 07:00 – 15.00, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe următoarele artere: Str. Boiangiu Radu, Str. Serdarului, Str. Postelnicului, Str. Stolnicului, Str. Nicolae Racotă, Intrarea Șetrarului, Str. Paharnicului, Str. Pivnicerului, Bd. Beijing și Bd. Aviatorilor, banda I de circulație de la sensul giratoriu Monumentul Crucea Secolului până la Piața Charles de Gaulle, sensul de mers către Piața Charles de Gaulle;
între orele 07:00 – 15:00, va fi închisă circulația și pe banda I de pe Bd. Ion Mihalache, ambele sensuri de mers, tronsonul cuprins între Bd. Nicolae Titulescu și intersecția cu Str. Turda.

Citește și...