După accidentul din Argeș, Daniel Chițoiu va fi adus la Spitalul Floreasca pentru investigații

Autor:
Publicat: 26/12/2019 | 17:38
După accidentul din Argeș, Daniel Chițoiu va fi adus la Spitalul Floreasca pentru investigații

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, va fi adus la Spitalul Floreasca din Capitală pentru mai multe investigații, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în județul Argeș. În urma accidentului, o persoană a murit.

Surse medicale au precizat că Daniel Chițoiu este adus la Spitalul Floreasca din Capitală unde va fi supus mai multor analize (tomograf, radiografie), după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc joi în județul Argeș. Secretarul general al ALDE are trei coaste rupte, au precizat aceleași surse.

Secretarul general al ALDE, Daniel Chițoiu, a fost implicat în accidentul produs joi pe DN7, Pitești-Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești, județul Argeș, susțin surse din rândul anchetatorilor. Potrivit acestora, el era la volanul unui autoturism, singur în mașină. În urma impactului, o persoană a murit și alte două au fost rănite.

Reprezentanții IPJ Argeș susțin că în accident au fost implicate două mașini, una condusă de un bărbat de 82 de ani și alta la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

Încă o persoană a murit în accidentul din Argeș, în care a fost implicat Daniel Chițoiu. Femeia de 73 de ani se afla în mașina condusă pe bărbatul de 82 de ani și a murit la spital. Reprezentanții IPJ Argeș spun că în mașina condusă de bărbatul de 82 de ani se aflau două pasagere, respectiv pasagera dreapta față, de 73 de ani, din Pitești, și pasagera din spate, de 71 de ani, din Cotmeana. Cele doua femei au ajuns la spital, însă cea de 73 de ani, care stătea în dreapta față în mașina condusă de bărbatul de 82 de ani a murit a spital.