Daniel Doyle a murit la 31 de ani. Cauza morții actorului din serialul “Love-Hate” e cutremurătoare

Publicat: 25/06/2018 | 18:57

Actorul și modelul de finess Daniel Doyle a murit la mai bine de o săptămână după ce a stat în comă. Starul a fost găsit inconștient în penitenciarul în care avea de executat o pedeapsă de doi ani, potrivit Daily Mail. Vă reamintim că el a fost prins cu 446 de tablete de MDMA în 2014 și a fost încarcerat în Dublin.

Daniel Doyle a murit la 31 de ani

Starul, care a jucat în “Love-Hate”, ar fi încetat după ce a luat o supradoză de droguri – MDMA, conform sursei citată mai sus. Anchetatorii cred că Daniel Doyle, care avea 31 de ani, a suferit o reacție în urma drogurilor . De altfel, încă un deținut a fost spitalizat odată cu îndrăgitul actor. El executa o pedeapsă pentru trafic de droguri, a fost găsit “fără puls” pe 16 iunie în celula sa din închisoarea Mountjoy.

Daniel Doyle era iubitul unei ispite de la “Insula Iubirii”

O sursă a declarat jurnaliștilor de la The Sun că decesul lui Dano, cum îi spuneau apropiații, a survenit astăzi. Iubita lui, Shannen Reilly McGrath, este “complet distrusă”, a mai declarat aceeași sursă.

Doliu în familia de la “Insula Iubirii”

De altfel, ispita de la “Insula Iubirii” a lăsat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare la scurt timp după ce a aflat că iubitul ei a murit.

“Te iubesc atât de mult, nimeni nu va înțelege vreodată cât de mult. Și… eu știu, în adâncul inimii mele, că nu voi mai iubi din nou. În viață, noi avem fiecare un ales și tu ești alesul meu”, a scris Shannen Reilly McGrath pe o rețea de socializare.

Iubita lui Daniel Doyle a făcut public un mesaj cutremurător săptâmăna trecută pe când acesta se lupta pentru viaţa sa.

“Este un luptător şi ştiu că poate supravieţui. Aveam multe planuri şi foarte multe lucruri pentru care să trăim. Este dragostea vieţii mele şi mereu va fi. Nu voi iubi niciodată un alt bărbat aşa cum îl iubesc pe el. Nimeni nu se poate compara cu el”, a scris vedeta pe Internet.

 

Citește și...