Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, o pune la punct pe Simona Hapciuc: „Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ”

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, o pune la punct pe Simona Hapciuc: „Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ”

De: Delina Filip 13/04/2021 | 08:39
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, o pune la punct pe Simona Hapciuc: Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ
Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, o pune la punct pe Simona Hapciuc: "Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ"

Iubita lui Culiță Sterp nu a mai suportat atacurile pe care Simona Hapciuc le face la adresa artistului și a răbufnit. Daniela Iliescu a vrut să o pună la punct pe fosta concurentă de la Survivor România, deoarece e de părere că împarte cu răutate în stânga și-n dreapta. 

Sătulă să o tot audă pe Simona Hapciuc că-i pronunță numele lui Culiță și că-l denigrează, Daniela, iubita acestuia, a răbufnit în mediul online și și-a apărat iubitul ca o leoaică. Tânăra e de părere că fosta concurentă de la Survivor ar trebui să se abțină de la orice fel de comentariu care i-ar putea denigra pe foștii ei colegi și să-și vadă de viața ei.

” În primul rând această persoană face afirmații care discreditează imaginea și reputația unei persoane publice, în special într-un moment în care această persoană nu se poate apăra, iar astea sunt fapte pentru care se poate răspunde din punct de vedere legal. În al doilea rând, am decis să intervin pentru că femeia, este atât de preocupată de nevasta lui Culiță care este gravidă și pe care a lăsat-o acasă însărcinată pentru ca este avar şi nu se gândeşte la mine si la copil. 

Ei bine, repet pentru cei care nu știu, noi am luat această decizie de comun acord. Şi pentru că nu fac parte din categoria femeilor dependente sau obsedate de bărbatul lor, nu cred că e de judecat sau este asta vreo dovadă de lipsa de iubire din partea lui. Sunt mai mult decât recunoscătoare că am nu una, ci două familii care îmi sunt alături în fiecare minut. ” 

CITEȘTE ȘI SCANDAL LA SURVIVOR ROMÂNIA. JADOR ȘI ZANNI ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE: ”AI PRINS GLAS CĂ EȘTI FAVORIT”

„Culiță nu se schimbă în funcție de cum bate vântul”

” Pe de altă parte. nici nu pot să iau în considerare părerile unei femei de la care nu aș lua niciodată un exemplu sau nu aș cere un sfat. Acum nu știu, să îmi spuneți voi mie, e mai corect să iau în considerare părerea unei persoane care a împărțit aceeași baracă cu un om timp de 8 SĂPTĂMÂNI sau a mea care îl cunosc de nu mai puțin de 13 ANİ de la coleg, amic, iubiţi şi viitor tată al copilului meu?

Care, de când era cioban, aşa cum mulți îl numiți (de parca ar fi fost ceva josnic sau vreo crimă) a rămas același om. Care a avut grijă de oameni, de la copii, la bătrâni. L-am văzut la oi murdar și a doua zi îmbrăcat în Versace la o cântare, sau că ne-am petrecut Paștele pe camp, care ia oameni la ocazie ca să nu-i lase în frig, sau că le cosește prin curte. Şi tot același om e, nu se schimbă în funcţie de cum bate vântul.

Dar lucrurile astea, putine, pe care le-am enumerat aici nu le știți mulți, știți de ce? Că nu a simţit nimeni nevoia să le facă publice. E de ajuns să le știe Dumnezeu.” 

” Vreau să le reamintesc oamenilor că Survivor este o competiție în care oamenii se luptă pentru supraviețuire și este normal ca pentru a supraviețui, ai nevoie de strategii. Până la urmă și dacă te joci cărți sau Monopoly ai nevoie de o strategie, da păi într-o astfel de competiție. 

Am înțeles din spusele ei, care chiar dacă a semnat un contract de confidențialitate și nu ar avea voie să povestească ceea ce producția nu a dat la TV, dar asta nu e treaba mea, că a fost ofticată că a plecat Culiță prin junglă și a făcut rost de mâncare și a împărțit-o  doar cu anumiți concurenți, dar nu și cu ea. Aici, pot zice că ar fi fost într-adevăr frumos din partea lui să împartă cu toată lumea, dar fiecare face cum crede de cuviință. Acolo fiecare e pe cont propriu, dacă nu ți-a convenit că el se descurcă, erai liberă sa te descurci și tu la rândul tău cum știi tu.

VEZI ȘI MELLINA, ELIMINATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA. PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A PĂRĂSIT COMPETIȚIA. „SUNT BULVERSATĂ. ATÂT DE MULTE REACȚII NEGATIVE”

„Au mai ieșit și alte persoane din competiție, dar asumat și fără să facă circ”

Legat de acuzațiile cum că a fost dată afară prea repede și asta i se datorează tot lui Culiță, am de spus atât: 

  1. Daci era o concurentă atât de bună și Culiță bătea câmpii, nu cred că ceilalți pot fi duşi de nas ca să voteze pe placul lui și să o dea afară că așa vrea Culiță
  2. Dacă era atât de bună si plăcută cred că era susținută de public şi discuţiile astea nu mai existau pentru că era în continuare în competiție

De mai bine de o luna nu încetezi cu acuzațiile la adresa lui Culiță, că ai impresia că ți-a luat visul de a-i oferi fiului tău viitorul pe care ți-l dorești. Uite că ți-a oferit pansa asta de a petrece timp cu el, în timp ce eu nu am parte de asta așa cum îl acuzi tu de fiecare dată,  „că și-a lăsat nevasta acasă sau că tu nu ești Daniela lui”.

Fiecare concurent are o poveste acolo și luptă pentru ceva, fie că e mai mult sau mai puţin cunoscut. Au mai ieşit şi alte persoane din competiție, asumat, fără să facă prea mult circ și să ceară atenție.

În încheiere, în loc dragă Simona, să te preocupe atât de mult răutatea, misoginismul, falsitatea lui Culiț,  ar trebui să te preocupe mai mult familia ta, fiul cu și viața ta. Felul în care vorbești despre cineva, când acesta nu este prezent, spune mai multe despre tine ca om, decât despre el.” , a scris Danila pe Instagram.

NU RATA ANDREEA ANTONESCU, DEZVĂLUIRI INTIME DE LA SURVIVOR: „UNUL DINTRE FAIMOŞI MI-A CERUT SĂ FAC TOPLESS”

Sursă foto: instagram.com
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...