De când e cu Horia Tecău, Andreea Raicu este mult mai înţeleaptă! Uite ce sfaturi îţi oferă ca să nu fii deprimat de Sărbători!

Publicat: 09/12/2012 | 21:48
De când e cu Horia Tecău, Andreea Raicu este mult mai înţeleaptă! Uite ce sfaturi îţi oferă ca să nu fii deprimat de Sărbători!

Andreea Raicu adoră perioada Crăciunului, dar este conştientă că este şi una foarte stresantă.

Ador tot ce tine de Sarbatori, pana si nebunia de pe strazi. Anul asta m-am hotarat, ca in fiecare an de altfel, sa cumpar cadourile mai devreme ca sa ma pot bucura in liniste de zilele dinaintea Craciunului. Imi propun asta in fiecare an si de obicei nu reusesc, dar acum sper sa-mi iasa.

Traiti din plin perioada asta! Incercati sa ignorati toata agitatia din jur. Stiu, e foarte greu. Si mie imi este de cele mai multe ori, dar ganditi-va ca toate astea nu inseamna nimic. Cel mai important este sa fiti sanatosi si sa profitati de ce va ofera viata. Si chiar si in momentele in care credeti ca nu aveti nimic, uitati-va cu atentie. Sigur veti gasi lucruri minunate in ea!”, scrie vedeta, pe blogul său.

Andreea Raicu şi-a oficializat recent relaţia cu Horia Tecău, cu care a fost văzută la mai multe evenimente mondene. Se pare că cei doi au o relaţie foarte serioasă şi cu siguranţă îşi vor petrece sărbătorile împreună.

Viorela Precupaş

Citește și...