Acasă » Decizia luată de Laurenţiu Reghecamf în urmă cu puţin timp la STEAUA! ATAC la familia lui BECALI: Când îmi jigneşti soţia ….

Decizia luată de Laurenţiu Reghecamf în urmă cu puţin timp la STEAUA! ATAC la familia lui BECALI: Când îmi jigneşti soţia ….

De: Cancan 26/10/2013 | 19:30
Decizia luată de Laurenţiu Reghecamf în urmă cu puţin timp la STEAUA! ATAC la familia lui BECALI: Când îmi jigneşti soţia ....

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că va încerca să fie mai maleabil, deoarece finanţatorul Gigi Becali doreşte ca steliştii să fie mai deschişi cu reprezentanţii mass media.

„Am spus că intrăm în silenzio stampa (n.r. – la 10 octombrie) din cauza unor evenimente care au apărut într-o perioadă mai lungă. Sunt de acord, fiecare are dreptul la o părere, dar când apar jigniri atunci şi noi răspundem cu aceeaşi monedă. Eu o să încerc să fiu mai maleabil, mai ales că e dorinţa patronului să fim mult mai deschişi cu voi, chiar dacă uneori pe noi ne deranjează foarte tare anumite lucruri”, a spus Reghecampf.

El a vorbit şi despre conflictul său cu impresarul Victor Becali, precizând că a fost foarte supărat pe acesta deoarece i-a jignit soţia: „Am fost foarte supărat pe Victor Becali pentru ceea ce a declarat despre soţia mea, nu pentru ce a spus despre Steaua. Când îmi jigneşte cineva soţia e normal să răspund şi eu. Chiar dacă sunt antrenorul Stelei am dreptul să îmi apăr familia şi o voi face mereu, cu tot ceea ce îmi stă în putinţă, în limita legii, normal, nu cum s-a scris, că am vrut să-l bat pe domnul Dragomir. Victor Becali a făcut nişte declaraţii nelalocul lor, că eu sunt băieţaş, că ascult manele. Dar ca să se ştie, eu nu îl ascult numai pe Piţi Talent, îl ascult şi pe Iglesias şi mai margem şi la operă, la Viena. Eu i-am dat un răspuns lui Victor Becali pentru că mi-a jignit soţia spunând că a stat nu ştiu câte ore cu Wesley acasă la noi, în lipsa mea. Noi suntem o familie unită şi ne apărăm unii pe alţii. Nu cred că ar trebui să fie o problemă între Ana şi Victor Becali, dar când îmi jigneşti soţia trebuie să răspund”.

Reghecampf a afirmat, referitor la amânarea etapei de Liga I dinaintea barajului echipei naţionale cu Grecia, că în alte campionate nu se procedează astfel, dar pentru binele fotbalului românesc steliştii vor încerca să ajute. „Eu spun ceea ce am spus şi prima dată, şi anume că celelalte campionate nu se întrerup înaintea meciurilor naţionalei. Am spus asta atunci şi s-a creat un conflict între noi şi echipa naţională. Dar pentru binele fotbalului românesc şi al echipei naţionale o să încercăm să ajutăm şi o vom face cu inima deschisă”, a adăugat tehnicianul.

În altă ordine de idei, Reghecampf a caracterizat drept „interesantă” intenţia fostului preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, de a candida la preşedinţia LPF: „E interesant. Dacă nu îşi mai poate depune candidatura, o să facă domnul preşedinte Dragomir o derogare”.

În aceeaşi conferinţă de presă, managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat că nu are niciun conflict cu Reghecampf. „Am ieşit astăzi pentru că ne-a rugat Gigi, iar rugămintea lui cântăreşte enorm. Vrem să dezminţim zvonurile apărute în ultima perioadă, care au început să ne cauzeze. Chiar nu credeam că până şi fanii vor crede aceste zvonuri apărute în presă. Dacă cineva s-a gândit că numai aşa ne poate scoate din silenzio stampa, atunci înseamnă că a fost inspirat. S-a scris că există un conflict între mine şi Reghe. Nu a existat, nu există şi nici nu va exista, sper eu, un astfel de conflict. Noi doi chiar ne-am distrat o perioadă citind ce se scrie, dar deja este prea mult. Să fie clar, nu există jucători ai lui Reghe, jucători ai lui MM, jucători reprezentaţi de Anamaria Prodan sau jucători reprezentaţi de Victor Becali. Există o singură categorie, jucătorii Stelei şi ai lui Gigi Becali. Eu nu am mai fost la Gigi cred că de trei luni şi chiar şi atunci am fost împreună cu Reghe. Să fie clar, noi suntem prieteni, iar luni o să ne întâlnim şi cu reprezentanţii peluzei nord, pentru că şi ei se întrebau ce se întâmplă la club”, a spus el.

Stoica a menţionat că nu va mai da replici fostelor glorii ale Stelei, care atacă clubul. „Din păcate sunt oameni care atacă permanent clubul Steaua. Iar eu nu pot să-i dau o replică lui Tudorel Stoica, cel care a spus că Piovaccari nu e de Steaua. Suporterii noştri ar trebui să fie deranjaţi când unii dintre foştii jucători ai Stelei atacă clubul. Mie mi se pare că e mai vinovat cel care atacă, şi nu noi, cei care răspundem. Dar nu este important. Eu nu voi mai da replici fostelor glorii ale clubului. Dar cei care fac astfel de afirmaţii ar trebui să ia exemplu de la alţi foşti mari jucători, cum sunt Belodedici, Lăcătuş, Dan Petrescu sau Ilie Dumitrescu, pentru că aceştia nu au atacat şi nici nu au jignit clubul. Nea Imi (n.r. – Emeric Ienei) a zis că nu i-a plăcut atitudinea jucătorilor cu Basel. După aceea am revăzut meciul, iar noi am dominat categoric. Practic a fost la discreţia noastră”, a afirmat managerul FC Steaua.

Mihai Stoica a adăugat că vrea respect din parte tuturor, deoarece este pregătit să ofere respect: „Sunt opinii şi opinii, dar ele trebuie să se bazeze şi pe argumente. Vreau respect din partea tuturor, pentru că şi noi suntem pregătiţi să oferim respect. Nu e uşor să răspundem tuturor acestor atacuri, să avem grijă de această echipă şi să avem şi patronul în penitenciar. E frustrant pentru noi, pentru că el, care are o relaţie de prietenie cu noi, nu poate să îşi vadă visul cu ochii, Steaua jucând în grupele Ligii Campionilor”.

El a mai spus că de acum înainte cei care spun minciuni în privinţa sa vor fi daţi în judecată. „S-a discutat foarte mult că Mircea Sandu vrea să mă facă persona non grata. Este o minciună, iar mie asta îmi afectează imaginea. Până acum nu am dat în judecată pe nimeni, însă de acum înainte toată lumea se va confrunta cu avocaţii mei în instanţă. Nu ştiu câţi bani vom cere, dar nu e normal să apară atâtea minciuni în presă”, a declarat Stoica.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia jucătorilor Alexandru Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu: „Ei sunt jucători sub contract cu noi. Dacă prelungesc cu Steaua, foarte bine. Dacă nu, ne strângem mâinile şi gata. Mă întreb de ce lumea nu este interesată şi când expiră contractele jucătorilor de la CFR Cluj şi Dinamo, să spunem”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...