Declaraţii exclusive! Show-ul de la PROTV l-a dezamăgit! Semifinalistul de la ”Voce” rupe tăcerea: ”Tudor Chirilă promite multe, dar… Nu aveam nevoie de «Degeţelul» lor!”

Publicat: 04/02/2018 | 00:00

Ştefan Ştiucă, semifinalistul de la "Vocea României", a impresionat juriul încă din primele secunde cu piesa „Nothing compares 2U“, a artistei irlandeze Sinead O’Connor. Tudor Chirilă a fost cel care s-a întors primul, urmat de Smiley, apoi de Loredana şi Despot, chiar la final, însă concurentul a decis să meargă mai departe cu cel dintâi. (VEZI ŞI: Juratul de la ”Voce” a călcat în picioare regulamentul companiei, dar… Şefii PRO TV îl protejează suspect pe Tudor Chirilă!)

Competiţia s-a încheiat, Ştefan reuşind să ajungă până în semifinală. Ceea ce a şocat, însă, a fost faptul că, în urma acestui show, tânărul a rămas cu un gust amar şi chiar mai mult, consideră că în tot acel timp cât a stat în competiţie a “pierdut” nişte bani.

Nu am luat personal rezultatele de la «Voce», însă mi s-a părut interesant că s-au mobilizat nigerienii exemplar. Eu cânt de opt ani, am un band. Viaţa mea nu s-a schimbat cu nimic după participarea la emisiune. Unde cântam în urmă cu trei ani, cânt şi acum. Ei m-au sunat patru ani la rând, dar eu i-am refuzat. Se face recruiting la emisiune. Aşteptările mele de la această emisiune au fost zero. Singura nemulţumire referitoare la perioada aia a fost faptul că am pierdut nişte bani, pentru că nu am mai putut lua evenimente atunci. La o a doua emisiune de acest gen nu m-aş mai duce. Televiziunea asta nu e de mine. Tipul asta de show nu e de mine. Tinerii care au fost cu mine la «Voce» făcuseră turul tuturor emisiunilor de genul ăsta. E ca un job gratis. Eu nu ştiam formatul, nu ştiam nimic. Ca să spun sincer, m-am uitat pe internet numai la momentele mele”, a declarat Ştefan Ştiucă pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: PRO TV prin Tudor Chirilă în spatele mobilizării #REZIST. Ce interese are televiziunea nr.1 să scoată românii în stradă şi cine e “sforarul” din umbră…)

Deşi au petrecut destul de mult timp împreună, Ştefan şi mentorul său, Tudor Chirilă, nu mai păstrează legătura. Tânărul mărturiseşte că nu este supărat pe artist, îl consideră chiar un tip interesant. Singurul beneficiu pe care i l-a adus participarea la emisiune a fost faptul că a reuşit să intre în topul Best Of The Voice, cu piesa cu care se prezentase la audiţii.

Nu, nu lucrez la nimic cu Tudor, nu am mai ţinut legătura. Tudor zice multe. Nu sunt supărat, sunt circumspect! E interesant Chirilă. E mişto să petreci timp cu el. Nu-mi imaginam că e atât de greu. Nu-mi imaginam că pentru cinci minute de testimoniale o să fie nevoie să înregistrezi opt ore. Trebuie să fii foarte bine plătit ca să faci asta. Mă duc la o nuntă sau un eveniment şi câştig o grămadă de bani, aici totul a fost gratis. Faptul că a ieşit bine se datorează şi lui Chirilă, dar emisiunea nu a făcut mare lucru pentru mine. Singurul lucru care pot spune că a ieşit favorabil pentru mine a fost faptul că acum nu mai trebuie să trimit demo-uri, pentru că e Youtube-ul plin de clipuri cu mine. «Trofeul» meu, ca să zic aşa, este performanţa pe care emisiunea asta nu a reuşit-o în cei şapte ani de când are loc şi anume faptul că am reuşit să intru în top Best Of The Voice. Şi s-a întâmplat nu cu una dintre melodiile lor, ci cu melodia «Nothing Compares 2 U», cea cu care m-am prezentat eu la audiţii. Ăsta a fost trofeul meu, nu «Degeţelul» lor“, ne-a mai declarat semifinalistul de la Vocea României.

În legătură cu traficul de droguri pentru care a fost închis, Ştefan Ştiucă ne-a mărturisit: “Formatul emisiunii te obligă să construieşti o poveste a personajului. Atunci, eu am scăpat o frază despre marijuana. Marijuana nu creează dependenţă, aşa că nu pot spune că am avut probleme cu drogurile. În niciun caz! Într-adevăr, am avut un dosar de trafic de droguri, dar în 2006, suntem totuşi în 2018. Probabil trebuia să fie o poveste vandabilă. Nu sunt producător, nu ştiu ce fac ei, cum fac ei ca să promoveze personajul. Mai multă legătură cu formatul emisiunii avea ce fac eu, dar, na, asta nu era de interes“.

“Smiley şi Andra fac muzică pentru adolescenţi”

Cântăreţul mai spune că este foarte curios dacă artiştii de la noi, gen Smiley sau Andra, îşi ascultă muzica, deoarece după părerea lui, sunt piese pentru adolescenţi. “Eu mă întreb dacă artiştii ăştia de zic ei că sunt mari ascultă muzica pe care o fac. Smiley, Andrei, e super băiat, dar, pe bune, are 35 de ani. Mi-e greu să cred că el merge acasă şi ascultă melodia aia «Ce mă fac cu ţine de azi». Sau Andra la fel! Asta e muzică pentru adolescenţi!”, a încheiat Ştefan. (CITEŞTE AICI: CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017: Tudor Chirilă, mesaj neaşteptat pentru Smiley, după ce Ana Munteanu a fost declarată câştigătoare: “Vezi ce se intampla cand te…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...