Declaraţii în exclusivitate! Se însoară şeful FRF, Răzvan Burleanu, iar noi avem toate detaliile! Ea este mireasa…

Publicat: 06/10/2017 | 00:00

Răzvan Burleanu este de trei ani în fruntea Federaţiei Române de Fotbal şi nu i-a fost deloc uşor în această perioadă. Atacat de Generaţia de Aur, şi nu numai, preşedintele a parat de fiecare dată, uneori sarcastic. Prins până peste cap cu treburi la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu nu a prea avut timp de viaţa privată, dar acum are de gând să pună piciorul în prag: se însoară cu iubita lui, Anamaria Tulumb! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat când plănuieşte boss-ul de la Federaţie să-şi pună pirostriile, dar şi de ce îi este frică lui Gică Burleanu, socrul mare, de importantul eveniment din viaţa fiului său. (VEZI ŞI: L-a pus la papion… La propriu! Antrenorul ”naţionalei”, alergat de soţie la shopping)

Anamaria Tulumb este femeia care i-a furat inima lui Răzvan Burleanu încă de pe băncile şcolii. De atunci, cei doi sunt nedespărţiţi. Şi, de la o vreme, plănuiesc nunta, an de an. Doar că programul încărcat al lui Răzvan i-a dat peste cap pe cei doi amorezi. Gică Burleanu, tatăl lui Răzvan, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România”Nunta cred că va fi la anul, în toamnă! Eu aşa simt, că se pregăteşte nunta!”
 
Evenimentul îl cam sperie, însă, pe cel care va fi, peste un an, socru mare. ”Acum, va trebui să-mi pun dinţii… Am unele probleme, ca orice om trecut de o vârstă. Dacă mă uit la mine, că m-am băgat puţin la fotbal, îmi dau seama că am fost reînviat pentru experimente!”, s-a amuzat Gică. (CITEŞTE AICI: SUPER-INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE NAŢIONALĂ. Tatăl lui Răzvan Burleanu provoacă ”Armaghedonul” în Liga I. ”Gigi Becali pozează în Sfânt, dar e din Las Fierbinţi! Hagi e băgat la înaintare de…”)
 
În plus, tatăl lui Răzvan Burleanu nu e chiar un fan al ţinutelor de nuntă. ”Nici costumul nu mă prinde. Pantofii, la fel. Mie îmi place în trening şi cu adidaşi. Sportiv. Doar am zis, «să mă îmbrăcaţi în costum şi cu pantofi când mă duceţi la groapă». Glumesc, o să fiu la costum, n-am ce face”.

Burleanu, premiat la Londra

Răzvan Burleanu a fost prezent, marţi, la Muzeul Naţional de Istorie din Londra, unde i-a fost decernat premiul la categoria Leadership. Au fost 42 de laureaţi.
 
Răzvan Burleanu a fost ales câştigător la categoria Leadership de prestigiosul juriu al premiilor oferite de Leaders, importantă reţea globală dedicată performanţei în sport şi business, şi Aspire Academy, pentru cei mai performanţi profesionişti sub 40 de ani din industria sportului mondial. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Antrenorul german a ”curăţat” camera de hotel. Ultimele imagini cu Daum în România! A băgat în bagaje până şi…)
 
Au fost 585 de nominalizări la ediţia din acest an a premiilor Leaders Under 40 care certifică performanţele tinerilor sub 40 de ani în industria mondială a sportului, cele 585 de personalităţi provenind din 51 de ţări.
 
Juriul din acest an a fost compus din 87 de experţi reunind oficiali ai organizaţiilor sportive internaţionale, manageri ai unor cluburi de fotbal precum Juventus Torino, Tottenahm sau Arsenal, specialişti din federaţiile de fotbal din Germania sau Olanda, precum şi experţi din alte ramuri ale sportului mondial.
 
Printre laureaţii anteriori ai categoriei Leadership se numără Jamie Regle – director comercial Manchester United, Hicham El Amrani – secretar general al Confederaţiei Africane de Fotbal, James Johnson – managerul departamentului fotbal profesionist în cadrul FIFA, Omar Berrada – Chief Operating Officer la Manchester City, Chris Klein – preşedinte LA Galaxy. (CITEŞTE AICI: Declaraţii exclusive. S-a spart ”buba” la naţională. Fotbaliştii, revoltă împotriva lui Burleanu: ”Ne foloseşte ca pe nişte…”)
 
Celelalte categorii ale distincţiilor Leaders Under 40 din acest an au fost Digital, Antreprenoriat, Marketing şi Comunicare, Comercial şi Guvernanţă. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

CRISTIAN BLĂNUŢĂ
Citește și...