Declaraţii în premieră. Soţul Andei Adam a vorbit despre relaţia dintre ei şi despre show-ul de la Kanal D: ”Sincer să fiu cred că nu va rezista…”

Publicat: 23/01/2018 | 00:00

Anda Adam este plecată de mai bine de două săptămâni în Republica Dominicană, acolo un filmează pentru show-ul Exatlon, alături de alte nouă vedete. Imaginile în care artista apare într-o ipostază tandră alături de unul dintre coechipieri, Andrei Stoica, au creat controverse în rândul fanilor. (VEZI ŞI: Cum a reacţionat soţul Andei Adam când a văzut-o în ipostaze apropiate cu Andrei Stoica)

Sorin Andrei, soţul Andei Adam, ne-a mărturisit că nu îi este uşor fără blondină şi îi doreşte să rămână cât mai mult timp în competiţie, ba chiar până la final, să câştige marele premiu. Bărbatul nu pare să fie deranjat de apropierea soţiei sale faţă de Andrei Stoica, acesta fiind, de altfel, un prieten de familie. (CITEŞTE AICI: Ce au surprins camerele cu infraroşu în miez de noapte, la Exatlon! Anda Adam şi Andrei Stoica au unit saltelele şi… „Se vede foarte clar!”)

Eu cu Anda nu m-am certat niciodată de când suntem împreună şi nici despărţiţi nu am stat mai mult de o zi, maxim două. Acum e prima dată în patru ani de când suntem împreună. Nu este uşor fără ea, din mai multe puncte, dar până la urmă nu este vreo nenorocire, ea este într-o competiţie, într-un show TV. Dacă Anda a avut oportunitatea de a intrat în acest show, eu îmi susţin soţia şi mai ales un om ca Anda. Nu consider că este un test pentru relaţia noastră. Cu siguranţă o să ne apropie mai mult. Eu îmi doresc să o ajute Dumnezeu să stea cât mai mult şi să reziste, să câştige chiar şi premiul cel mare, dar sincer să fiu nu cred că va rezista, fără copil în primul rând”, a declarat soţul Andei Adam pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cel mai tare îi simte lipsa fiica ei, Evelin, care nu a stat niciodată atât de mult timp departe de cântăreaţă şi nu înţelege de ce mama ei nu este lângă ea, ne-a mai spus Sorin. “Evelin este viaţa noastră, o iubim mai mult ca orice, nu este un chin să stai cu ea, mai ales că este un copil bun şi deştept. Mă descurc foarte bine, nu am nici o problemă, nu e ca în doi, dar e OK. Îi este foarte dor de mami, stă câteodată în geam şi o strigă câte o jumătate de oră. Vrea să o vadă pe Youtube din ce în ce mai des”, a mai declarat Sorin Andrei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Ce este „Exatlon”

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat. (VEZI AICI: Reacţia Andei Adam, după ce Andrei Stoica s-a accidentat la Exatlon! Vedeta nu a mai ţinut cont că este filmată! Avem imaginile)

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...