DECLARAŢII ULUITOARE. Tatăl handbalistului Marian Cozma nu poate uita că fiul i-a fost ucis în Ungaria şi ”explodează” în scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc. ”Să se ducă d@#$ului la origini… Eu o omoram pe vânzătoare!”

Publicat: 08/09/2017 | 00:00

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Petre Cozma a lansat un atac dur la adresa locuitorilor din Ţinutul Secuiesc, pe care spune că i-ar trimite în Ungaria dacă nu ştiu să se poarte civilizat în ţara noastră. Tatăl regretatului handbalist Marian Cozma a avut un mesaj foarte aspru inclusiv pentru cunoscuta reţea de hipermarketuri Kaufland şi a povestit ce reacţie ar fi avut dacă ar fi fost implicat într-un caz similar cu al bărbatului care nu a fost servit pentru că nu a făcut comanda în limba maghiară. (VEZI ŞI: Adevărul a ieşit în sfârşit la iveală! Dezvăluirile care ”dinamitează” scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc: ”Angajaţii nu…”)

O înregistrare care a apărut pe internet a declanşat un imens scandal. O vânzătoare din hipermarket-ul Kaufland din Odorheiu Secuiesc ar fi refuzat să servească un bărbat pentru că acesta a vorbit în limba română (VEZI AICI TOATE DETALIILE). Din câte se pare, cazul nu este singular. În ultima săptămână, tot mai mulţi români s-au arătat deranjaţi de faptul că au ajuns să fie oaspeţi în ţara lor, motiv pentru care au decis să ia atitudine. 

Printre aceştia, şi Petre Cozma, tatăl regretatului handbalist Marian Cozma. Bărbatul nu poate uita că fiul i-a fost ucis în Ungaria şi a ”explodat” în scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc. “Am văzut şi eu ce s-a întâmplat. Nu este posibil aşa ceva. Păi la mine acasă sunt musafir? Aşa am ajuns? Se întâmpla vreodată aşa ceva pe vremea lui Ceauşescu? Eu am o părere şi mi-o asum. Dacă nu le convine şi nu ne respectă, atunci să-i urcăm pe toţi pe o ţeavă şi să se ducă dr@#*lui la origini. Şi să ne lase în pace. Să-şi pună la ei acasă câte steaguri vor cu Ţinutul Secuiesc”, a declarat tatăl lui Marian Cozma pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Petre  Cozma este dezamăgit inclusiv de cunoscuta reţea de hipermarketuri Kaufland, pe care o atacă dur. Tatăl hanbalistului ucis în Ungaria a dezvăluit şi ce reacţie ar fi avut într-un caz similar cu al bărbatului care nu a fost servit pentru că nu a făcut comanda în limba maghiară. “Dacă nu au bun simţ, să-i aruncăm din România. Eu nu am păţit aşa ceva nici ca sportiv, nici ca om simplu. Dar dacă eram în locul acelui băiat, săream şi o omoram pe femeia aia. Am ajuns într-un hal incredibil”, a mai spus Petre Cozma pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Marian Cozma a fost înjunghiat într-un club din Veszprem

Marian Cozma a murit pe 8 februarie 2009, după ce a fost înjunghiat de mai mulţi romi maghiari într-un club din Veszprem. Cei trei criminali, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo şi Sztojka Ivan, dar şi trei complici, iubita lui Raffael, Bihari Csaba si Pal Gabor, au fost condamnaţi, însă acum unii sunt liberi, iar alţii au scăpat de detenţia pe viaţă. Petre Cozma nu şi-a mai găsit liniştea şi nici nu îşi poate potoli dorul de fiul său, la al cărui mormânt merge în fiecare zi. (CITEŞTE ŞI: Mărturii exclusive la 8 ani de la moartea handbalistului. Părinţii lui Marian Cozma, urmăriţi de un blestem: ”Din cauza supărărilor…”)

Citește și...