Dezvaluri de budoar cu Ancuta Carcu! Cum si-a pierdut sexy-PRMista virginitatea si la ce varsta?

Publicat: 25/09/2013 | 12:15

Bistriteanca in varsta de 30 de ani a aparut in prim-planul vietii politice din Romania anul trecut si s-a facut remarcata dupa cateva scandaluri de proportii cu Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor.

Sexy-PRM-ista, cum i s-a spus Ancutei Carcu, a dezvaluit pentru CANCAN.ro ce facea in adolescenta si de ce nu a dat BAC-ul alaturi de colegii din generatia ei.

Ancuta Carcu alaturi de sora Alina si fratele ei, Remus
Ancuta Carcu alaturi de sora Alina si fratele ei, Remus

“Dupa ce am terminat clasa a VIII-a, eu si colegele mele ne-am inscris la scoala profesionala Feldru, cu durata de 2 ani, iar in anul 1999 am primit diploma de absolvire a Scolii de Ucenici.

ancuta carcu

In 2009 m-am gandit sa fac anii de completare necesari si sa-mi termin liceul, asa ca a trebuit sa mai fac un an jumate, sa se vada cei 2 ani, si inca 2 ani jumate sa termin liceul – in total 4 ani. In acest an am dat Bac-ul in vara, dar si in toamna, si am picat. La Limba Romana am luat, dar la Fizica si Matematica nu am luat”, ne-a povestit Ancuta.

ancuta carcu

In loc de scoala, ea si-a dedicat timpul muzicii. Au sustinut-o atat parintii, cat si prietenul ei.

“Imi amintesc de primul sarut, aveam 18 ani si ma uitam la serialul Sunset Beach, imi placea mult de Meg. Barbatii serialului erau spectaculosi. Imi amintesc ca ma uitam la actori cum se saruta, iar pentru primul sarut am facut repetitii cu perna. L-am sarutat dupa 5 luni de discutii, la 18 ani si 5 luni. Imi amintesc perfect deoarece aveam si am jurnalul…

Pe urma, dupa vreo 2 ani si ceva, mi-am pierdut virginitatea cu el. Imi amintesc perfect cand de vreo 6 ori m-a refuzat, ma simteam urata … a zis ca sa ma imbrac, ca oricum ma iubeste atat de mult incat daca s-ar culca cu mine ne-am distruge reciproc, lucru care s-a si intamplat… eram virgina. Mi-am facut o strategie si m-am imbracat frumos si i-am zis, nu-i nimic, daca nu o faci tu o sa o fac cu altul. Aveam 21 de ani…

ancuta carcu

Pana la urma, prima iubire s-a incheiat. “Dupa prima oapte de dragoste nu a mai fost ca inainte, nu a mai durat mult relatia… gelozii, ne intalneam foarte des si in loc sa ne iubim, ne certam, ne spargeam telefoanele si a doua zi le cumparam, i-am dat o palma deoarece ma enerva enorm, si el imi dadea celalalt obraz, era suparat de ce primesc atatea mascote si biletele de dragoste de la fani, de la oficialitati … Dupa 3 luni s-a terminat tot”, ne-a spus politiciana.
C.D.

Citește și...