Diana Dumitrescu bifează vacanță după vacanță în al doilea trimestru de sarcină. Unde se răsfață vedeta

Publicat: 14/05/2019 | 15:38

Diana Dumitrescu este fără doar și poate cea mai răsfățată graviduță din showbiz. Vedeta își face toate plăcerile în această perioadă, iar soțul ei nu îi refuză niciun capriciu.

Pentru că în doar câteva luni o să nască, Diana Dumitrescu profită la maxim de timpul pe care îl mai are încă liber. După ce în urmă cu puţin timp vedeta a mai bifat o vacanță superbă în Lisabona, ei bine, soţul a decis să o mai răsfeţe cu o nouă călătorie peste hotare. Cei doi au ales o regiune în care să se poată relaxa, cu peisaje de vis. Diana Dumitrescu şi soţul său au plecat în Toscana, acolo unde frumoasa actriţă se simte excelent.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Citește și...