“Doamne, ce sâni ai!” Grațiela Duban, pipăieli pe fund cu un concurent de la Survivor România. FOTO

Publicat: 09/02/2020 | 10:25

Scene fierbinți s-au derulat pe platourile de filmare de la “Survivor România”! La un moment dat, Gratiela Duban a fost protagonista unor ipostaze care nu sunt ușor de digerat de unii dintre oameni. Frumoasa actriță “și-a răsfățat” un coleg din cadrul competiției cu pipăieli pe fund.

Citește și: “Este făcătură”. Andrei Duban, o nouă reacție scandaloasă după ce soția lui a fost prinsă în brațele lui Ghiță de la Survivor România

Gratiela Duban, pipăieli intime cu un concurent de la “Survivor România”

Imaginile care păreau că vor merge într-o zonă mai intimă au început după ce concurenții din echipa “Faimoșii” au decis că a venit vremea să se și relaxeze și, totodată, să se cunoască mai bine

“Am zis să ne jucăm ceva să mai râdem, să mai… de fapt, să ne și cunoaștem între noi”, a declarat Grațiela Duban înainte să se dea startul concursului haios.

Primul care a fost legat la ochi și care și-a pipăit colegele sexy, dar și colegii “Faimoși” a fost Ghiță Balmuș, cel alături de care Grațiela Duban a fost surprinsă în ipostaze apropiate.

“S-a nimerit să fiu eu primul. Și tot ce aveam de făcut era să ne pipăim și să ne cunoaștem personajele, a spus Ghiță Balmuș, unul dintre participanții de la “Survivor România”.

Citește și: Andrei Duban, un nou atac ironic, după ce și-a văzut soția în tandrețuri cu Ghiță, la Survivor România: “Tari în gură pe Internet”

După un timp… i-a venit și rândul Grațielei Duban, care nu a existat deloc să își pipăie colegii de echipă pe sâni, dar și pe posterior. Carismatica actriță l-a atins provocator cel mai mult pe Cezar Juratoni și, în cele din urmă l-a ghicit. Ea i-a pus mâna pe fund și Elenei Ionescu și a recunoscut-o și pe aceasta. Când au văzut imaginile, unii dintre fanii competiției de la Kanal D au concluzionat că sunt de infarct pentru soțul vedetei, Andrei Duban!

“V-am ghicit pe toți, nu?”, i-a întrebat Grațiela Duban pe colegii ei din echipa “Faimoșii”. Aceștia au aprobat-o și au felicitat-o.

Citește și...