Doi părinţi din București și-au uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov. Şi-au adus aminte de ei pe la Comarnic

Publicat: 06/12/2018 | 19:42

Un cuplu bucureștean și-a uitat copiii într-un loc de joacă din Brașov și au plecat acasă atât de relaxați, încât și-au lăsat în urmă odrasele. 

Când i-a sunat patronul locului de joacă, cei doi soți erau deja la Comarnic, la peste 60 de kilometri distanță. Toată relaxarea s-a terminat, șoferul accelerând disperat să-și recupereze copiii, scrie bzb.ro 

De asemaenea, poliţiştii locali din Braşov au mai găsit un băieţel de 4 ani care se pierduse de părinţi în Piaţa Sfatului, după ce micuţul venise cu familia să admire strălucirea luminilor din bradul de Crăciun.

Poliţiştii l-au văzut singur şi dezorientat, motiv pentru care au început să discute cu el şi aşa au aflat că acesta se rătăcise.

„Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat. Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Citește și...