Doi urși au pătruns într-un cimitir, au dezgropat mai multe morminte și au mâncat cadavrele

Publicat: 24/07/2018 | 15:01
Doi urși au pătruns într-un cimitir, au dezgropat mai multe morminte și au mâncat cadavrele

Scene șocante în Rusia! Doi urși sălbatici pătruns într-un un cimitir din Rusia și s-au hrănit cu rămășițele umane din morminte. Printre acestea se aflau și cele ale unui copil. 

Urșii au distrus gardurile de metal și au pătruns în mormintele recent îngropate. Ulterior, urșii au fost uciși de vânători după ce un tată a mers la locul teribilei scene, unde cel puțin 20 de sicrie au fost distruse. Vânătorii monitorizează acum cimitirul, pentru a se asigura că incidentul nu se repetă. (Citește și Stâna unui preot din Moroieni, atacată de urşi)

20 de morminte au fost dezgropate de urși

„Urșii au distrus chiar și gardurile de fier. Aproximativ 20 de morminte au fost distruse”, a declarat Pavel Korotaev, un bărbat care vizita mormintele copiilor săi, potrivit stirileprotv.ro.

Vânătorii monitorizează acum cimitirul de teamă că alți urși, implicați în atac, se vor întoarce. Potrivit localnicilor, urșii au putut dezgropa rămășițele pentru că cei care s-au ocupat de morminte le-au săpat la suprafață, deși legile rusești impun ca mormintele să fie de minim 1,52 metri.

Citește și...