Doliu la ”Insula iubirii”. S-a sinucis la 32 de ani

Publicat: 18/04/2019 | 19:35

Doliu la ”Insula iubirii”. O tânără a ales să-și încheie socotelile cu viața la doar 32 de ani fiind găsită spânzurată în casa părinților ei.

Sophie Gradon, o tânără de 32 de ani care a participat la ”Insula iubirii” din Marea Britanie, a fost găsită spânzurată în casa părinților ei. Iubitul și fratele lui Sophie au făcut descoperirea macabră după ce s-au îngrijorat din cauza lipsei de activitate pe conturile ei de socializare.

Fratele lui Sophie a sunat de mai multe ori la 112, în ciuda faptului că sora lui era deja moartă. Se pare ca tânăra a recurs la acest gest extrem după ce ar fi consumat cocaină și alcool și s-ar fi plâns unui prieten apropiat că nu mai face față vieții. Într-unul dintre mesajele trimise amicului ei, Sophie scria: ”Nu i-aș face familiei mele asta, dar dacă acest lucru mă va ajuta să scap de tot atunci o voi face”.

Sophie Gradon a fost diagnosticată în 2013 cu depresie severă, iar în momentul în care a decis să-și pună capăt zilelor ea lua medicamente pentru anxietate. Iubitul ei, Aron, nu a putut suporta pierderea suferită și la 20 de zile de la moartea lui Sophie s-a spânzurat și el.

Citește și...