Două fetițe din Neamț au plecat să-și spele hainele la râu. Ce s-a întâmplat cu ele este îngrozitor!

Publicat: 09/05/2018 | 13:18
Două fetițe din Neamț au plecat să-și spele hainele la râu. Ce s-a întâmplat cu ele este îngrozitor!

Două fete date dispărute de familie au fost găsite moarte, la distanță de 11 zile, în același loc. Plecaseră de-acasă ca să-și spele rufele la canalul unui râu, dar au murit înecate. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Cele două adolescente fuseseră date dispărute din 23 aprilie, însă membrii familiilor nu au fost de acord ca Poliţia să mediatizeze cazul. Fetele se stabiliseră împreună cu prietenii lor într-o baracă CFR dezafectată din apropierea oraşului Piatra Neamţ. De altfel, băieţii au fost cei care le-au spus anchetatorilor că fetele ar fi mers la canalul râului ca să spele hainele, deşi ei le avertizaseră să nu coboare spre apă pe malurile abrupte şi betonate, anunță adevarul.ro.

Corpurile celor două fete au fost găsite de Poliție la distanță de 11 zile.

Cercetările în derulare sub coordonarea procurorului criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ vor stabili cu exactitate dacă se confirmă ipoteza unui accident. Conform surselor din cadrul anchetei, una din fete ar fi căzut în apele repezi ale canalului, iar prietena ei a vrut să o ajute, dar a sfârşit în acelaşi mod.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

 

Citește și...