Dragoş Bucur şi Andi Vasluianu, împreună pe marele ecran după 15 ani, în filmul „HAWAII”

Publicat: 15/11/2017 | 14:25
Dragoş Bucur şi Andi Vasluianu, împreună pe marele ecran după 15 ani, în filmul „HAWAII”

Jesús del Cerro ne prezintă HAWAII, o poveste despre cum să ajungi la o moştenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deţinut în casă era motiv să-ţi pierzi libertatea pe viaţă. 

HAWAII este un film de acţiune, despre dragoste, dar şi despre bani cu care îţi poţi cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.

Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur, câştigătoare în 2012 a premiului de interpretare feminină  la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul După dealuri. Distribuţia este întregită de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr şi Gheorghe Ifrim.

HAWAII este regizat de Jesús del Cerro şi este o producţie Actoriedefilm.ro, în colaborare cu Indie Studio,  realizată cu sprijinul CNC.

Filmul este distribuit de Ro Image 2000 şi se va lansa în cinematografele din România pe 17 noiembrie 2017.

Prinde o excursie în Hawaii

În vremuri cu graniţele închise, trei milioane de dolari declanşează visul american! Filmul românesc Hawaii îţi oferă şansa să câştigi o excursie în Hawaii! Din 17 noiembrie, mergi la cinema să vezi filmul, păstrează biletul şi intră în concurs pe procinema.ro! Dragoş Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la cheie), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul Las Fierbinţi), Andi Vasluianu şi Cristina Flutur sunt doar câţiva dintre actorii care, în regia lui Jesús del Cerro, spun povestea unui film de acţiune, despre dragoste şi despre bani!

„Filmul Hawaii surprinde perfect energia unui tânăr care pare rupt din realitatea vremurilor în care trăieşte: îşi cere drepturile, luptă până la capăt şi nu se lasă călcat în picioare de nimeni. Trebuie să îl vedeţi. Situaţia de azi nu e cu mult schimbată, iar în cele din urmă atitudinea este cea care contează. Vă aştept la cinema.”, a spus Dragoş Bucur.

Filmul Hawaii va intra în cinematografe pe 17 noiembrie si spune povestea despre cum să ajungi la o moştenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deţinut în casă era motiv să-ţi pierzi libertatea pe viaţă. Tu ce ai face dacă într-o zi ai moşteni 3 milioane de dolari? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă pe procinema.ro/hawaii, în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2017, cei care merg la cinema şi urmăresc filmul Hawaii. Cel mai creativ, surprinzător şi neconvenţional răspuns înscris în campanie împreună cu seria biletului la film va câştiga marele premiu: o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion şi cazare la hotel de 4*, timp de o săptămână! Mai multe informaţii despre concurs şi regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii.

Citește și...