„Amândoi au murit într-o zi de joi!”

Autor: A. D.
Publicat: 22/02/2020 | 21:31
„Amândoi au murit într-o zi de joi!”

Ozana Barabancea este o femeie puternică. Pare mereu foarte sigură pe ea și de neclintit în fața nimănui. Însă în spatele acestor aparențe ascunde o dramă care a măcinat-o ani de zile. Artista și-a pierdut ambii părinți când era destul de tânără.

Ozana se gândește zilnic la părinții ei și se emoționează de fiecare dată. Nu era pregătită să îi piardă așa devreme și nu a putut să accepte niciodată asta. ”Mi-e dor de părinții mei ! E firesc să suspin, să gust melancolia amintirilor și gustul sărat al lacrimilor de dor, e firesc să spun «Dumnezeule, iartă-i pe părinții mei! »”, a scris vedeta pe contul său de socializare în urmă cu puțin timp.

Vedeta a rămas orfană în urmă cu mulți ani. Ea și-a pierdut mama atunci când avea 14 ani, iar durerea provocată de această suferință a făcut-o să se îndrepte către muzică. Nu la mult timp după și tatăl său a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

„Mama m-a dus la Şcoala de Muzică. La un moment dat nu mai voiam să studiez, m-au dat afară de la Şcoala de Muzică. Mama a mers cu săru’ mana să mă ierte. Mama a murit când eu aveam la 14 ani. Am zis ce fac eu cu viaţa mea. Singurul lucru pe care pot să îl fac este muzica. Mi-am autosugestionat şi am început să studiez. Moartea mamei a fost o lecţie de smerenie, a fost o lecţie.

Tata era un tip intelectual, era director la o fabrică. A renunţat la funcţia de conducere pentru că avea probleme cu inima. Era surprins de faptul că eu iubesc muzica. I-am făcut o scrisoare ca să înţeleagă. Nu s-a putut lupta cu dorinţa mea. La început nu a fost de acord. Tata a murit de inimă, pe masa de operaţie, într-o zi de joi. Amândoi au murit într-o zi de joi”, a declarat aceasta în urmă cu ceva timp la Acces Direct.

Citește și...