Drama sinucigasei de la hotel: s-a omorat la 30 de ani fiindca avea credit in franci elvetieni!

Publicat: 17/07/2013 | 17:03

Abia implinise 30 de ani si a decis sa-si puna capat zilelor. Motivul bucurestencei care a recurs la acest gest este absolut incredibil: avea un credit in franci elvetieni, considerat o adevarata gaura in bugetul multor romani.

Trupul neinsufletit al tanarei de doar 31 de ani a fost dusa la INML pentru expertiza
Trupul neinsufletit al tanarei de doar 31 de ani a fost dusa la INML pentru expertiza

Potrivit unor surse din cadrul hotelului, trupul neinsufletit al Alinei a fost gasit de cameriste, care au avut un soc cand au deschis usa la camera. Se pare ca tanara are un credit mare in franci elevtieni.

Pe langa cadavrul tinerei, in camera de hotel, ar fi fost gasita o seringa, cu care si-ar fi putut injecta o substanta. Alti martori sustin insa ca moartea ar fi fost cauzata de o supradoza de pastile, dar lucrurile vor fi clarificate de abia dupa necropsie.

tragedie

Tanara a lasat si un bilet in care isi cerea iertare si spunea ca ii pare rau ca a trebuit sa recurga la acest gest. Ea s-a cazat ieri la hotelul cu pricina, platind imediat camera de hotel, camera single fiind circa 120 de lei pe noapte. Anchetatorii nu au gasit urme de violenta pe corpul fetei. Cazul a fost incadrat la moarte suspecta. (A.S.)
 

Citește și...