Doliu la Antena 1! După Dima Trofim și Ionuț Iftimoaie, un alt concurent de la ”Ultimul trib” a primit vestea tristă: a murit! Blestemul din Madagascar!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 13/09/2018 | 20:33

Trei dintre concurenții de la emisiunea ”Ultimul trib”, care se realizează în Madagascar, trec prin perioade dificile! Fiecare și-a pierdut un membru al familiei. Ultima de care s-a aflat că a fost lovită de nenorocire este Neli Condescu!

La scurt timp după ce concurenții au ajuns în Madagascar, pentru filmări, Neli Condescu a fost anunțată că mama ei s-a stins. Concurenta s-a întors în România, unde și-a condus părintele pe ultimul drum. S-a întors apoi la filmări. Joi, fanii emisiunii au aflat despre drama prin care a trecut tânăra. Ei i-au dat lacrimile, fiind consolată de colegi.

Iftimoaie și Trofim, dărâmați de veste!

Alți doi participanți la emisiunea ”Ultimul trib” și-au pierdut persoane iubite. Ionuț Iftimoaie a plecat și el din Madagascar, pentru câteva zile, după ce i s-a dat trista veste, despre decesul tatălui său.  Acesta a postat pe contul de socializare o imagine cu părintele său, alături de care a scris un mesaj cutremurător.

„Mi-e greu să-i explic că te-ai dus într-o lume mai bună… Mi-e greu și mie să accept…dar trebuie…Odihnește-te în pace, TĂTICULE ?’ au fost cuvintele  lui Ionuț Iftimoaie.

Tot atunci și Dima Trofim a fost anunțat că sora lui a trecut în neființă. Aceasta avea 45 de ani. Cântărețul a plecat și el din Madagascar, pentru a lua parte la funeralii. S-a întors și a continuat filmările.