Ea e noua iubită a lui Adrian Cristea! Focoasa blondă are un trup de zeiță și mulți bani în cont

Publicat: 21/06/2018 | 08:11

Coincidență sau nu… soarele a răsărit și pe strada lui Adrian Cristea în aceeași perioadă în care Bianca Drăgușanu a început o relație de iubire alături de britanicul Tristan Tate. Fostul fotbalist și-a găsit liniștea și dragostea în brațele unei tinere la aproape un an de la despărțirea de Maria Păuna, supranumită “Prinţesa sprâncenelor”.

UPDATE: Adrian Cristea susține că nu are nicio relație cu focoasa blondă despre care s-a tot scris în presă. La un an de la despărțirea de Maria Păuna, supranumită „Prințesa sprâncenelor”, au existat zvonuri că el și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei. Cu toate acestea, el a dezmințit toate „bârfele”.

„În momentul de față nu am nicio relație, așa cum a apărut în presă. O cunosc pe respectiva domnișoară doar din spațiul virtual. Am discutat pe Instagram, dar atât. Nu ne-am întâlnit niciodată”, a declarat Adi Cristea pentru Cancan.ro.

“Prințul”, așa cum a fost poreclit, își împarte în prezent timpul între fiica pe care o are cu Denisa Nechifor, muncă și noua parteneră. Aceasta este o tânără care are anumite trăsături dintre cele ale Biancăi Drăgușanu, însă, tot ce contează e faptul că amorezii se înțeleg de minune, potrivit unor surse. De altfel, noua iubită a lui Adrian Cristea are ceva bani în cont, conform spynews.ro.

Adrian Cristea, în relații foarte bune cu mama fiicei sale

În cadrul unui interviu acordat anul trecut, Denisa Nechifor a mărturisit că, deși nu mai formează de mult timp un cuplu alături de Adrian Cristea, el nu uită de “meseria” de tată şi îşi ia rolul în serios de fiecare dată când este nevoie.

“Am o relaţie foarte bună cu Adi de multă vreme şi îi mulţumesc şi lui. Ce să zic, suntem aşa… nişte oameni normali, care îşi cresc copiii împreună. Nu avem nici fiţe, nici figuri. A venit, a luat-o(n.r.: pe Rania) la şcoală, l-am rugat frumos, fiind ziua mea, am vrut şi eu după să mai dorm o oră pentru că e cumplit să te trezeşti zilnic la 6:30. A venit, a luat-o, mi-a adus ceva şi a plecat”, a declarat Denisa Nechifor în primăvara anului trecut.

 

Citește și...