El e celebru, dar fratele lui… Şeful FRF are un ”geamăn” care urăşte fotbalul! Cum arată ”copia” lui Răzvan Burleanu

Publicat: 29/10/2017 | 00:00

Răzvan Burleanu a făcut faţă cu brio tuturor criticilor venite de la oamenii de fotbal, dar în special de la componenţii ”Generaţiei de Aur”. Ba chiar speră să-şi prelungească mandatul în fruntea FRF. Dacă fotbalul îl pasionează - e firesc, doar e boss-ul de la Federaţie -  fratele lui, Cosmin, care-i seamănă leit, preferă anonimatul. Mai mult, nu vrea să audă decât de minifotbal. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cu ce se ocupă şi ce hobby-uri are Cosmin Burleanu. (VEZI ŞI: Declaraţie-bombă obţinută în exclusivitate de CANCAN.ro. Tatăl lui Răzvan Burleanu denunţă o tentativă de blat cu Dinamo în Liga I: ”Acolo s-a jucat titlul!”)

Răzvan Burleanu a fost câştigătorul-surpriză al alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, condusă până atunci, 5 martie 2014, de Mircea Sandu. La scurt timp după ce a triumfat, contestaţiile la adresa lui au curs gârlă, însă tânărul preşedinte a făcut faţă. Puţini ştiu însă că Răzvan are un frate, Cosmin, care-i seamănă perfect, însă nu împărtăşeşte aceleaşi pasiuni cu el. (CITEŞTE AICI: SUPER-INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE NAŢIONALĂ. Tatăl lui Răzvan Burleanu provoacă ”Armaghedonul” în Liga I. ”Gigi Becali pozează în Sfânt, dar e din Las Fierbinţi! Hagi e băgat la înaintare de…”)
 
Apropiaţi ai fratelui şefului FRF au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că acesta nu este un fan al fotbalului, mai mult, că sportul rege îl lasă rece. ”Nu vrea să audă de fotbal. De fotbalul mare, că acolo sunt scandaluri… Multe nenorociri”, a spus unul dintre prietenii lui Cosmin.

Şi-a cumpărat motor!

Este însă amic cu mulţi dintre foştii fotbalişti care au evoluat la FCM Bacău, iar aceştia au numai cuvinte bune despre el. ”Este un tip foarte OK, îi place, în general, să se implice, să facă… Nu-i place să lase lucrul neterminat!” CANCAN.RO a aflat că fratele lui Răzvan este un admirator al sporturilor extreme: ”Nu să le practice, îi place să se uite. Dar a păşit, un pic, în această lume… Şi-a luat motor de vreo doi ani. Nu merge cu el pe stradă, nu l-am văzut, dar o face în drumeţii. Îi place şi tenisul, voleiul… ce nu-i fotbal. Aaaaa, sporturile de iarnă sunt o pasiune a lui. Schiul îi place foarte mult!” (CITEŞTE AICI: Declaraţii în exclusivitate! Se însoară şeful FRF, Răzvan Burleanu, iar noi avem toate detaliile! Ea este mireasa…)
 
Cosmin Burleanu este, de anul trecut, preşedintele Asociaţiei de Minifotbal din Bacău. A preluat ştafeta de la tatăl său, Gheorghe Burleanu. A acceptat, totuşi, fotbalul, dar pe cel de la copii. ”Pentru că îi place să lucreze cu ei. La minifotbal nu sunt, aşa, interese”, a spus unul dintre apropiaţii lui Cosmin. 
 
Cosmin Burleanu este de profesie avocat, dar nu şi-a făcut, încă, botezul în meseria sa. Este ocupat până peste cap cu minifotbalul, dar îi mai dă o mână de ajutor tatălui său, care are terenuri sintetice de minifotbal, pe care le închiriază.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...