L-am găsit pe adevăratul ”iubit” al deputatei ”cerute în căsătorie” de un fotbalist!

Publicat: 22/04/2018 | 23:50

După ce s-a dat ca sigură vestea, mulți s-au grăbit să creadă că deputata Andreea Cosma se va mărita cu fostul fundaș al FCSB Gabi Matei, cel care a bifat și o relație cu Mădălina Pamfile. Nimic mai fals! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că, de fapt, cei doi nu au absolut nimic de împărțit, iar ”iubitul” acesteia este nimeni altul decât…. fostul ei soț. Dovadă stau și imaginile pe care vi le prezentăm, în exclusivitate.

Pentru cei care nu sunt la curent cu personajele, reamintim că deputata Andreea Cosma este nimeni alta decât fiica fostului președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma. Ea a intrat în atenția publică mai ales după conflictul pe care l-a avut cu procurorul Mircea Negulescu, zis ”Portocală”, pe care l-a acuzat de hărțuire. De altfel, Andreea Cosma a făcut plângere penală împotriva procurorului „Portocală”, cerându-i daune de un milion și jumătate de euro.

Andreea Cosma a fost căsătorită cu un afacerist libanez, nunta lor de 250.000 de euro făcând furori, în 2008. Mariajul, însă, nu a funcţionat, astfel că, între timp, cei doi s-au separat. Din relația lor s-a născut o fetiță, care a rămas în custodia mamei. (CITEȘTE ȘI: Aventurile celebrului ”Portocală”. A ieşit camuflat din casă, a sudat ţigară de la ţigară şi s-a întâlnit cu…)

Andreea Cosma, cu familia în Herăstrău

Iată că, recent, au apărut informații cum că deputata ar fi fost cerută din nou de soție. Și de către cine? De Gabi Matei, un fost fundaș al echipei FCSB. Nu știm cum s-a ajuns la această combinație, cert este că, de fapt, altul este ”iubitul” ei, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are dovada clară în acest sens.

În imaginile pe care vi le prezentăm, Andreea Cosma este alături de fostul soț și de fetița lor. Toți trei s-au comportat ca o adevărată familie, plimbându-se în voie, de mână, ziua în amiaza mare, prin zona de nord a Parcului Herăstrău.

După ce s-au relaxat pe alei, fostul soț al deputatei, un munte de om, a luat la subraț hoverboardul fetiței, în drum spre mașină. Andreea, în schimb, a încins telefonul în timpul plimbării. Cu excepția momentului când i-a făcut fetiței o poză, alături de tatăl ei.

Astfel, după o plimbare lungă și relaxantă prin parc, cei trei s-au întors la mașină. Bărbatul și-a șters transpirația de pe frunte la final, răsuflând ușurat că a reușit să-și mulțumească fetele. Chiar atunci, Andreei i-a sunat din nou telefonul, iar convorbirea a continuat și după ce s-au îmbarcat cu toții în limuzină… (VEZI AICI: Celebrul procuror „Portocală”, exclus din magistratură!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)