El este medicul care a vindecat peste 45.000 de oameni de cancer! Tratamentul durează 42 de zile

Publicat: 29/05/2018 | 21:40

Medicul austriac Rudolf Brojs a descoperit un remediu pentru cancer! El și-a petrecut întrega viață în căutarea unui remediu pentru a scăpa definitiv de cancer. L-a descoperit și a tratat cancerul în doar 45 de zile. (Promotiile zilei la monitoare)

Acesta a descoperit un suc ce stimuleaza sistemul imunitar, oferă energie și curăță sângele. Pe lângă toate aceste beneficii, se pare că acest suc ajută și împotriva cancerului. Începând cu anul 1986, sunt peste 45.000 de mărturii ale pacienților care s-au vindecat.

Rudolf Brojs a conceput un regim special de 42 de zile. În tot acest timp se bea doar ceai și acest suc special din legume. În această perioadă, celulele canceroase mor de foame, în timp ce starea de sănătate se îmbunătățește. (Reduceri mari la jocuri PC)

Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi și a fost vândută în peste un milion de copii.

Ingrediente:

– 300 de grame de sfeclă roșie

– 100 de grame de morcov

– 100 de grame de rădăcină de țelină

– 70 de grame de cartof crud

– 30 de grame ridichi

Cartoful este opțional, cu excepția cancerului la ficat, unde joacă un rol important.

Preparare:

Pune toate ingredientele într-un storcător și colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poți închide și păstrează-l la frigider.

Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puțin, 1-2 înghițituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficientă pentru o singură zi.

De asemenea, pe tot parcursul zilei trebuie să înlocuiți apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzică, sunătoare).

Sursa: bzi.ro

Citește și...