El este primul soț al lui Teo Trandafir. Alexandru a lucrat împreună cu Adrian Iovan

Publicat: 14/03/2019 | 11:22

Teo Trandafir se numără printre vedetele care preferă să își țină viața personală cât mai departe de camerele de filmat și de ochii curioșilor. Astfel, puțin știu că prezentatoarea a fost căsătorită de două ori. Și dacă pe Constantin Iosef îl cunoaște toată lumea, pe primul soț, nu. Acesta a lucrat împreună cu regretatul pilot Adrian Iovan.

Deși a divorțat în urmă cu mai bine de două decenii de Alexandru Trandafir, Teo încă poartă numele primului partener de viață. Vedeta de la Kanal D și primul soț au fost căsătoriți în perioada 1990 – 1996. Acesta a lucrat ca pilot și, în trecut, a fost copilotul lui Adrian Iovan. Înainte să piară în accidentul aviatic teribil, cunoscutul pilot a vorbit despre Alexandru Trandafir și a mărturisit că acesta nu i-a zis niciodată că a fost căsătorit cu Teo. În plus, a mai spus Adrian Iovan la acea vreme, primul soț al prezentatoareiera un bărbat foarte discret şi un profesionist.

Teo Trandafir, declarații despre primul soț

În trecut, îndrăgita prezentatoare a vorbit în cadrul unui interviu de excepție despre primul ei partener de viață, Alexandru Trandafir.

“Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar că formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.

Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţă. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, a mărturisit cunoscuta prezentatoare pentru revista “Ciao”.

După mariajul cu Teo, primul ei soț, Alexandru Trandafir, s-a recăsătorit. În urmă cu câțiva ani, el a ieșit la pensie.

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia când avea trei luni

Teo Trandafir a adoptat-o pe Maia în 2004, pe când ea avea doar trei luni. Fetița a devenit rapid centrul universului ei. Deşi este înfiată, adolescenta pare că-i seamănă leit. Nu doar fizic, ci şi la comportament. Cele două se înţeleg de minune și se sfătuiesc în tot. Maia nu îi ascunde nimic mamei ei, iar Teo este un părinte foarte înțelegător. “De mai mulţi ani m-am gândit că Dumnezeu îmi va da un semn şi că într-o zi voi putea să-mi ţin în braţe copilul. Această a fost marea dorinţa a vieţii mele”, mărturisea Teo cu ani în urmă.