Elena Udrea se întoarce în România! Când a ales să revină în țară

Publicat: 25/09/2018 | 14:24
Elena Udrea se întoarce în România! Când a ales să revină în țară

Elena Udrea vrea să se întoarcă în România! După venirea pe lume a Evei Maria, fostul politician s-a gândit să revină în țara natală. Fosta blondă de la Cotroceni a precizat că și-ar fi dorit să nască în România și să fie înconjurată de familie și de prieteni, dar a născut în Costa Rica pentru că „așa a vrut Dumnezeu”.

Elena Udrea a mărturisit că va mai rămâne cel puțin două luni în Costa Rica. Ea vrea să se întorcă în România cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Eu cred că va ajunge foarte repede că o s-o aduc eu. Şi eu sunt încrezătoare că o să ne întoarcem foarte repede. Mi-aş fi dorit să se nască în România, alături de familie şi de prieteni. Aşa a vrut Dumnezeu şi sigur are un plan pentru care se întâmplă lucrurile acestea Sper ca sărbătorile să le facem în România, dacă nu, vom mai sta o perioadă aici, până ne întoarcem toţi, toată familia, în România”, a declarat Elena Udrea la Antena Stars.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o definitiv  pe Elena Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu, în iunie.

Citește și...