Emisiunea Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 ianuarie. Video

Publicat: 18/01/2020 | 18:00
Emisiunea Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 ianuarie. Video

Echipele sunt gata de start! ”Faimoșii” și ”Războinicii” încep duelul sâmbătă, în emisiunea tv Survivor, transmisă Live Stream Online de Kanal D, prezentată de Dan Cruceru. Cei 20 de concurenți, împărțiți în două echipe de câte 10, vor avea de înfruntat, pe o insula din Republica Dominicană, condiții dificile, în mijlocul sălbăticiei, iar acolo se vor lupta pentru a demonstra că își pot depăși limitele. Doar unul va fi declarat învingător.

Practic, cei 20 de concurenți ai reality show-ului de pe Kanal D vor trăi precum niște refugiați care încearcă să supraviețuiască într-un mediu ostil, departe de confortul de acasă. Concurentii de la Survivor vor fi nevoiți să-și dezvolte adevărate strategii de supraviețuire, să se integreze în echipa din care fac parte și să facă față provocărilor dificile aparute în jungla Dominicană. Abilitățile de adaptare, echilibrul psihic, îndemânarea și rezistența fizică le vor fi cei mai buni aliați în parcursul lor.

Și telespectatorii vor avea un rol important în desfîșurarea competiției. Astfel, cei din fața televizorului pot vota favoriții, menținându-i, practic, în joc.

Suvivor România începe la ora 20:00 pe Kanal D

Prima ediție a reality-show-ului de la Kanal d, “Survivor România”, va fi difuzată sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 20. Cei 20 de concurenți, ”Faimoșii” și ”Războinicii”, vor evolua sub ochii curioși ai telespectatorilor timp de patru zile, de sâmbătă până marți. Actorii ”Survivor România” își vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii! Totul pentru a se impune în grup  pentru a se impune în grup și a rezista cât mai mult într-un mediu străin.

Sunt 20 de caractere diferite, cu povești de viață inedite, oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii din care va ieși un singur invingător. Cine sunt cei 20 de concurenți de la ”Survivor”? Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealaltă parte, echipa concurenților încă necunoscuți publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.

Cum poți vedea Live Stream Online emisiunea Suvivor România

Reality-show-ul ”Survivor România” va fi transmis de postul de televiziune Kanal d, începând de sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 20:00, când va avea loc ediția inaugurală. Apoi, de la aceeași oră, emisiunea va rula duminică, luni și marți. Incendiarul show cu cei 20 de concurenți care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană poate fi urmărit live stream online pe canalul de youtube al postului AICI.

Citește și...