EXATLON 13 martie. “Războinicii”, cu moralul la pământ. “Ne-am săturat să…”

Publicat: 13/03/2018 | 21:42

EXATLON 13 martie. Miză importantă în această ediție. Echipa învingătoare ar urma să se aleagă cu protecție și casa pentru trei nopți. “Faimoșii” vin după trei victorii consecutive. Rămâne de văzut dacă a venit și timpul “Războinicilor”, dacă vor sparge, din nou, gheața.

EXATLON 13 martie. Aceștia din urmă sunt cu moralul la pământ, dar speră să câștige de această dată. Alina a recunoscut că este foarte tensionată. Însă, după ce a văzut circuitul, s-a convins că se vor distra și că vor zâmbi la final.

„Ne-am săturat să pierdem de trei ori la rând și suntem mult mai motivați să dăm tot pe traseu”, a spus Mariana.

EXATLON 13 martie. Proba de marți este Jocul în Arena Exatlon. Concurenții se vor lupta pe o bârnă lungă aflata într-un bazin plin cu apă. Cine cade primul în apă, pierde. Iar miza e super râvnită. Câștigătorii vor căpăta protecție și casa pentru trei nopți.

“Nu mi-e teamă de apă, nu știu să înot, dar pot învăța. O să mă scoată cineva la un moment dat. O să luăm jocul ca atare și vom aduce a patra victorie consecutivă, a spus Diana Belbiță.

Ce este Exatlon

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internaţional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 şi este prezentată de Cosmin Cernat.

Show-ul cuprinde 20 de concurenţi, zece vedete şi zece oameni obişnuiţi, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacţie şi rezistenţa psihicǎ. Va exista un singur mare câştigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro. Filmările emisiunii au loc în Republica Dominicană.

Citește și...