Exatlon România. Lili Sandu a răspuns Faimoaselor care au bârfit-o: ”M-a durut să văd că totul a fost o mască”!

Publicat: 27/09/2018 | 19:37

Exatlon România, sezonul al doilea – Lili Sandu a răspuns Faimoaselor care au bârfit-o în timpul concursului. Fosta concurentă de la Exatlon s-a declarat dezamăgită de atitudinea fetelor, considerând că totul a fost o mască. Invitată în emisiunea FanArena, Lili Sandu nu s-a putut abține și a răbufnit.

”Am fost dezamăgită de Cristina. Ea a avut dorința de a avea această discuție. Cred că trebuie să existe caracter și calitate umană. (…) Le-am considerat prietenele mele. M-a durut să văd că totul a fost o mască. Au plîns când am fost eliminată”.

Dezamăgirea fostei concurente Exatlon a fost vizibilă. A știut tot timpul că ea era veriga slabă a echipei, pentru că nu făcuse sport de performanță, însă ar fi preferat ca totul să i se spună în față. ”Eu nu îmi dădusem seama niciodată că am fost marginalizată, dar la televizor s-a văzut asta”, a mai spus Lili Sandu în timpul emisiunii.

Exatlon România – a fost o strategie de echipă eliminarea lui Lili Sandu?

Eliminarea lui Lili Sandu poate fi și rezultatul unei strategii pusă la cale de coechipieri, iar ea și-a amintit că a fost contactată, într-o zi, de unul dintre Războinici. Acesta i-a dat de înțeles că se plănuiește eliminarea ei de către colegele de la Faimoși.

”Nu mă gândeam că mă văd ca pe un adversar. Aș prefera să le am în fața mea și să le întreb de ce”, a continuat Lili Sandu, vizibil afectată de informațiile noi pe care le primea prin intermediul unor imagini din timpul concursului. ”Sunt un om matur, aș fi înțeles orice”, a concluzionat ea.

Citește și ”Romica Jurcă și Nicu Ceaușescu, o relație pe care nu o bănuia nimeni. Detalii neștiute până acum”

Citește și...