EXCLUSIV! Benone Sinulescu i-a presimțit moartea Ionelei Prodan! ”Sunt șocat, plâng încontinuu”

Publicat: 17/04/2018 | 09:39

Vestea că Ionela Prodan a încetat din viață a șocat întreaga sufare a artistilor de muzică populară de la noi din țară. Benone Sinulescu, colegul de breaslă a îndrăgitei artiste, a făcut o mărturisire de-a dreptul halucinantă.(CITEȘTE ȘI: IONELA PRODAN A MURIT. S-A STINS FĂRĂ SĂ ȘTIE PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ CĂ..)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Benone Sinulescu a mărturisit faptu că a presimțit că se va întâmplka ceva rău cu Ionela Prodan.(NU RATA, AICI: MESAJUL EMOȚIONANT PE CARE ANAMARIA PRODAN L-A POSTAT DUPĂ MOARTEA MAMEI SALE: ”DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”)

”Am presimtit că se intampla ceva rau cu Ionela. Am fost agitat zilele acestea, simțeam că se întâmplă ceva.  Nu pot să cred ce s-a întâmplat cu ea, sunt de-a dreptul șocat. Plâng încontinuu de când am aflat vestea. A fost o colegă și o prietenă minunată. Sper să ne vegheze de acolo de sus”, a declarat Benone Sinulescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ionela Prodan a murit luni seară, la vârsta de 70 de ani, după o lungă suferință. Familia, fiicele sale și prietenii sunt greu încercați de această veste extrem de tristă. Printre lacrimi, Anamaria Prodan a confirmat trista veste, dar nu a dorit să comenteze. Extrem de îndurerată, Anamaria Prodan abia a fost în stare să lege două cuvinte. În ultima perioadă, cât boala cumplită de care suferea s-a agravat, familia i-a ascuns faptul că suferea de cancer pentru a o proteja. Din nefericire, nu este singura dramă, pentru că în urmă cu câteva săptămâni a decedat și tatăl soțului impresarei, Laurențiu Reghecampf.

Citește și...