EXCLUSIV. Divorţul de Andreea Marin l-a adus cu un picior în groapă… Ce ”gaură” am descoperit în conturile lui Tuncay

Publicat: 16/09/2017 | 00:00

Despărţirea de Andreea Marin nu a fost deloc de bun augur pentru Tuncay Ozturk. Firma Medicine Park SRL, pe care fostul soţ al Andreei Marin a înfiinţat-o în martie 2016, a înregistrat anul trecut pierderi mari, iar afacerea, la care Zâna contribuia din plin pe vremea când erau împreună, este acum cu un picior în groapă! (CITEŞTE ŞI: E afacerist cu ştaif, are un băieţel de 6 ani şi… L-am găsit pe primul soţ al Andreei Marin! - EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Potrivit termene.ro, firma lui Tuncay, Medicine Park SRL, cu sediul în cartierul Primăverii, a înregistrat pierderi de 225.919 lei, la o cifră de afaceri de 207.505 lei. Compania lui Tuncay prezintă un risc foarte mare de a intra în insolvenţă, menţionează sursa citată.

Înainte de a înfiinţa Medicine Park SRL, Tuncay Ozturk deţinea o altă firmă, Welfare SRL, creată în 2013, care avea ca sediu vila Andreei Marin din Pipera. Înainte de a divorţa de „Zână”, Tuncay şi-a mutat firma în Primăverii, schimbându-i şi numele. Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, succesul anterior al firmei lui Tuncay se datora tocmai implicării Andreei Marin, care îşi folosea din plin relaţiile pentru a pune umărul la afacerea soţului ei. (VEZI AICI: Ce s-a întâmplat cu blonda lui Tuncay după ce a plecat din România! Prima imagine cu Sandra după ce s-a întors în braţele iubitului)

Firma lui Tuncay prezintă un risc foarte mare de insolvenţă (Sursă foto: termene.ro)
Firma lui Tuncay prezintă un risc foarte mare de insolvenţă (Sursă foto: termene.ro)

Andreea Marin şi Tuncay au divorţat în luna februarie

„Zâna” şi turcul Tuncay au divorţat în luna februarie a acestui an, la Judecătoria Buftea. Înainte de divorţ, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre ea şi Tuncay. „Nu am nimic să-mi reproşez astăzi. Sunt împăcată cu acţiunile mele. Sunt omul care simte că poate să facă mai mult şi merită mai mult. Ştiu cât sunt în stare să dăruiesc şi cred că merit acelaşi respect. E o poveste ce ţine de încredere, iar la mine nu a funcţionat. Nu e o dramă, asta e. (…) Nu m-am respectat şi pe mine. Poate am fost prea tolerantă în defavoarea mea. Eu nu spun că el a avut sau nu o relaţie cu altcineva. Au fost lucruri mult mai grele pentru sufletul meu. Îmi pare bine că am scăpat de semnele de întrebare din viaţa mea. Mi s-a părut lipsit de bărbăţie, de demnitate să spui, la doar câteva zile de la despărţire, că eşti pregătit deja pentru o nouă relaţie”, explica Andreea Marin, la TV, cauzele divorţului. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. A încărcat în 2 camioane frigiderul, oglinzile şi… Tuncay, evacuat din apartamentul unde s-a ”refugiat” după divorţ!)

Nici Andreea Marin, nici Tuncay nu au o relaţie oficială

Nici „Zâna”, nici Tuncay nu au momentan, oficial, o altă relaţie. Despre Tuncay s-a zvonit că s-ar fi iubit cu asistenta lui, Smaranda, dar turcul a infirmat mereu acest lucru, susţinând că între ei a fost doar o relaţie profesională. Între timp, Smaranda nici nu mai este asistenta lui Tuncay.

Şi în privinţa „Zânei” au apărut zvonuri că se iubeşte cu cineva, însă Andreea Marin a precizat că a învăţat o lecţie în urma celor trei căsătorii pe care le-a avut şi că nu mai doreşte ca viaţa ei sentimentală să fie publică. „Va veni ziua când mă veţi vedea, fireşte, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viaţa te învaţă, a scris Andreea Marin. (I.D.) (VEZI AICI: Andreea Marin nu a mai suportat şi a rupt tăcerea. „În fanteziile celor ce nu pot dormi…” Ce a deranjat-o pe vedetă)

Citește și...