EXCLUSIV | Noi detalii despre starea de sănătate a fratelui lui Mirel Rădoi: “Se pregătește…“

Publicat: 12/02/2019 | 11:41

Mirel Rădoi a avut parte de un șoc când a aflat că fratele lui, Mihai Nicușor, s-a aruncat luni, 11 februarie, de la etajul 4 al blocului unde locuia, în Drobeta Turnu Severin. Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, are detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a bărbatului.

Surse medicale din cadrul spitalului unde se află internat Mihai Rădoi ne-au declarat în exclusivitate că bărbatul și-a mai revenit, astfel poate fi transferat în Craiova sau București, se verifică unde se găsesc locuri libere. “Se pregăteste transferul pacientului“, ne-au informat cadrele medicale.

Familia este optimistă și speră că totul se va termina cu bine, nu a cerut nimic expres și merge pe mâna doctorilor.

Și suspecta soția că-l ”traduce” cu un interlop barbugiu din Vâlcea

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii șocante legate de motivul care l-ar fi determinat pe fratele lui Mirel Rădoi să se arunce de la etaj.

Potrivit unor surse din anturajul lui Mihai, acesta și-ar fi suspectat partenera de viață că-l ”traduce” cu un barbugiu celebru din Vâlcea, Nicu Bâzgan. Se pare că acesta i-ar fi vândut mașina cu numărul de înmatriculare MH .. VRA la un preț mai mic decât e pe piață, datorită relației foarte bune dintre el și Vicky. Presupusul amant al soției lui Mihai Nicușor, ”Țăranul”, așa cum este cunoscut în lumea interlopă, este știut și pentru apropierea pe care ar avea-o față de Victor Pițurcă. Potrivit unor zvonuri din lumea bună, în trecut, interlopul din Vâlcea împreună cu un alt bărbat l-ar fi ajutat pe Piți să trișeze la zaruri. (Citește AICI mai multe detalii)

Citește și...