Scandal la Vocea României. Adriana Simionescu, fata lui Adrian Minune, făcută praf

Publicat: 14/12/2019 | 10:40
Scandal la Vocea României. Adriana Simionescu, fata lui Adrian Minune, făcută praf

Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, a cântat vineri seara la Vocea României, când a avut loc a doua semifinală. Ea se află în echipa lui Horia Brenciu. Se pare că nu a făcut-o prea bine, din moment ce urmăritorii emisiunii au taxat-o pe paginile de socializare.

Citește și: Rivalitate sau nu? Mesajul lui Betty Salam pentru fata cea mică a lui Adrian Minune, înainte de Vocea României

„Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat”, ”Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis”, ”Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă”, ”Daca şi urechea mea afoană a simţit falsurile… e grav”, ”Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul”, sunt câteva dintre replici.

Citește și: Mesajul postat de Karmen după ce sora ei, Adriana Simionescu, a părăsit competiția Vocea României! Cine sunt cei 4 finaliști ai show-ului de la Pro TV

„Se simte frustrarea…”

”Voce slabă! Urlă! Nu interpretează!”, ”Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic”, ”Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea…”, ”De toată jena, am ajuns să promovam toate beizadelele, un mare minus pentru emisiune, păcat..”, au continuat comentariile și pe pagina oficială a emisiunii de la Pro TV.

„Nu am venit la Vocea României ca să câştig. Dar şi dacă o să câştig, m-aş bucura enorm”, spunea Adriana, înainte să cânte.