”Femeile pleacă fericite de la mine!”. Cum a răspuns un concurent după ce Teo Trandafir l-a întrebat ce job are

Publicat: 17/06/2019 | 15:21
”Femeile pleacă fericite de la mine!”. Cum a răspuns un concurent după ce Teo Trandafir l-a întrebat ce job are

Unul dintre concurenții emisiunii ”Vrei să fii milionar” a uimit-o pe Teo Trandafir, prezentatoarea show-ului, atunci când a răspuns cu ce se ocupă. 

Alexandru Hobincu, unul dintre concurenții ediției de astăzi, la “Vrei sa fii milionar?”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, are o prezentare mai puțin obișnuită. A crescut în șase orașe și face femeile fericite, așa se descrie acesta în fața lui Teo Trandafir.

“Mi-a plăcut dintotdeauna să călătoresc și, în jurul vârstei de 18 ani, am plecat din orașul natal. Într-un final, după cele șase orașe pe care le-am ”experimentat”, am decis să mă stabilesc în București. Când spun că fac femeile fericite mă refer la faptul că … sunt ”producător de rochii”, adică fabric și comercializez articole de îmbrăcăminte. Femeile care intră în contact cu activitatea mea profesională, pleacă fericite de la mine, iar barbații triști, pentru că ei plătesc!”, a declarat concurentul.

Însoțit de sora sa, femeia despre care concurentul spune că l-a ajutat cel mai mult în viață, Alexandru intră in febra emoțiilor din concurs. Cincisprezece întrebări îl despart pe Alex de câștigarea marelui premiu iar acesta este decis să depășească cu brio această experiență unică – “Vrei sa fii milionar?”.

Citește și...