Fiul unei cunoscute afaceriste din Constanța a fost prins cu droguri! Nu e prima abatere

Publicat: 15/09/2020 | 08:40
Fiul unei cunoscute afaceriste din Constanța a fost prins cu droguri! Nu e prima abatere

Fiul unei cunoscute afaceriste din Constanța a fost prins de oamenii legii cu droguri. Tânărul nu este la prima abatere. El a mai fost condamnat pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Dosarul ”juniorului” a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa, iar obiectul este ”consumul ilicit de droguri (Legea 143/2000 art. 4), care se referă la: Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani”.

Fiul afaceristei din Constanța nu este la prima abatere

În 2016, fiul afaceristei a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Alături de el, în judecată a fost trimis, tot pentru consum de droguri, şi fondatorul și administratorul unei societăți de publicitate.