Florin Pastramă nu este de acord cu rochia de mireasă a viitoarei soții: „Dă-o jos, te rog! Eu ţi-am zis ceva”

Publicat: 20/06/2019 | 16:44

Brigitte şi Florin Pastramă  se pregătesc intens pentru ziua cea mare, însă deja au apărut mici discuții între cei doi. De data asta, totul a pornit de la rochia de mireasă. 

Brigitte a mers împreună cu viitorul ei soț la un designer pentru a-și alege rochia de mireasă. Florin Pastramă a ținut neapărat să fie alături de brunetă pentru că vrea să-i cumpere ceva special.

„Florin nu prea are ce căuta la rochie de mireasă, dar a ținut morțiș să vină să se dea cu părerea. El a zis că trebuie să facem totul împreună. Ceea ce îmi doresc eu trebuie să fie o rochie specială, eu sunt a patra oară mireasă acum și am avut mai multe modele.

Aș vrea să îl las pe Florin să se impună ca și stil de data aceasta. Găsim întotdeauna o cale de mijloc.”, a spus Brigitte la Vorbește lumea.

După ce a îmbrăcat rochia albă de mireasă, Brigitte a ieșit din cabina de probă să o vadă și Florin, însă reacția acestuia nu a fost cea așteptată.

SURSA FOTO: VORBEȘTE LUMEA
SURSA FOTO: VORBEȘTE LUMEA

„Dă-o jos, te rog! eu ţi-am zis ceva. (…) Brigitte are un suflet așa de bun, dar e așa de nebună. Are gura mare, e o guralivă. „

Brigitte mesaj de mulțumire pentru soțul ei

Brigitte Sfăt și-a găsit în sfârșit liniștea. Chiar dacă uneori sunt neînțelegeri între cei doi, Florin Pastramă pare că a găsit rețeta pentru a o calma pe soția lui. În semn de mulțumire pentru grija pe care o are față de ea, bruneta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru Pastramă.

“Vreau doar sa i multumesc, minunatului meu sot, pentru cuvintele extraordinare pe care le spune la adresa mea ❤️?❤️”, a scris Brigitte pe pagina ei de Instagram.

Citește și...