FLY PROJECT cucerește lumea! Tudor Ionescu și Dan Deneș au avut un an de milioane!

Autor:
Publicat: 19/12/2019 | 13:02

Hituri, ale lor sau produse de ei pentru alți artiști de top din România, milioane de vizualizări și zeci de mii de oameni la concerte în toată lumea. Așa arată 2019 pentru FLY PROJECT și pentru echipa de la studioul lor.(CITEȘTE ȘI: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI: ”TE TAI, TE FAC FRANJURI!” PRIMA REACȚIE: ”ĂSTA NU E TATĂ!”)

Anul a început pentru FLY PROJECT cu un turneu internațional care i-a purtat pe Tudor și Dan peste tot în lume, fiind al doilea an de turneu #WeMakeTheWorldDance. Pe lângă zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și Spotify, din peste 79 de țări, noul single al trupei Fly Project – Mexico – a intrat imediat în playlisturile radiourilor din România și nu numai, fiind ingredientul principal al celor tari petreceri.(NU RATA: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG. AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE EXPLOIT: ”SUNT MULȚI BANI LA MIJLOC, IAR SELLY…”)

Pentru că FLY PROJECT înseamnă artiști de succes, cu hituri de milioane, dar și producători muzicali care compun și dau pe mâna unor artiști, români sau internaționali, creații muzicale cu care aceștia ajung în topurile din toată lumea. Un exemplu al anului 2019 este Margarita și o colaborare excepțională între Lidia Buble și Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume, cu 12 piese pe locul 1 în Latin Billboard, care colaborează cu nume precum Enrique Iglesias, alături de care a lansat hiturile “Bailando” și “Subeme la radio”,  li Gente De Zona, Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Thalia, Pitbull, și multe alte nume de top ale industriei muzicale internaționale.

Piesa “Margarita” realizată în studioul lor  și colaborarea dintre cei doi, idee născută tot de către echipa baieților, s-a dovedit a fi un succes și piesa strânge milioane de vizualizări în țară și peste hotare. Descemer Bueno a venit în țară săptâmana aceasta pentru a promova piesa alături de Lidia și a pune la punct detalii cu echipa de producție, în studioul Fly Records. Dacă Tudor si Dan au ales să petreacă Crăciunul în familie, de Revelion sunt plecați în Kazakhstan, unde FLY PROJECT este o trupa extrem de iubită și unde este solicitată foarte des.