Fosta iubită a lui Pastramă, avertisment pentru Brigitte: ”Este un bărbat cu probleme”

Publicat: 31/05/2019 | 16:33

După ce Florin Pastramă a părăsit-o pentru a se căsători cu Brigitte Năstase, iată că Raluca Podea continuă să facă declarații acide despre ex-ul ei. 

La doar câteva zile după ce Pastramă și Brigitte s-au căsătorit la Primăria Voluntari, Raluca Podea a început să facăd ezvăluiri neașteptate despre fostul ei iubit.

Blonda a trecut peste dezamăgirea provocată de afacerist, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat.

Nu ascultam de nimeni din cauza lui. Adică, toți îmi spuneau că nu ne potrivim, eu ‘Batman, Batman’. Mi-a dovedit însă comportamentul lui de la Ferma cât de mult am greșit. El, și o să se lămurească și Brigitte, este… un bărbat cu probleme. Adică, va vedea și ea că, de fapt, este un bărbat scump, că va fi nevoită să aibă mare grijă de el. Din toate punctele de vedere. Poate e acum bogată, dar…”, a declarat Raluca Podea, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta susține că s-a ”lecuit” de Pastramă și că nu regretă despărțirea de el.  „Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur, nicio secundă? Cred că îi e frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum”, a mai spus Raluca. Blonda și Florin Pastramă au fost la un pas de căsătorie, după o relație de aproape nouă ani.

Citește și...