Fosta iubită a lui Smiley și-a asumat noua relație!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 20/02/2018 | 18:14

Sânziana Negru radiază de fericire de ceva timp, dar abia zilele acestea consumatorii de celebrități au putut desluși motivul: fosta iubită a lui Smiley iubește din nou și, mai mult, s-a afișat cu noua ei dragoste! S-a întâmplat la finalul weekend-ului trecut, când Sânziana și iubitul ei au dat iama într-un mall din Capitală, pentru un scurt shopping. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a surprins pe cei doi în ”alertă”!

Sânziana Negru a dat cărțile pe față! Poate era de așteptat să aibă o relație, că e fată frumoasă și descurcăreață, dar și-a surprins, totuși, fanii, când și-a prezentat, ”grăbită” parcă, partenerul. Noul partener de viață. S-a întâmplat într-un mall din Capitală, când Sânziana și-a provocat iubitul la o ieșire pentru achiziții. Zis și făcut! Cei doi, îmbrăcați lejer, au descins în centrul comercial, iar Sânziana nici nu l-a mai așteptat pe iubit și s-a ”înfipt” în manechinul pe care era așezată o bluziță roșie, de toată frumusețea! (CITEȘTE AICI: AVEM ÎN PREMIERĂ IMAGINI SUSPECTE CU EBA FIICA PREȘEDINTELUI BĂSESCU E ÎNSĂRCINATĂ CU NOUL IUBIT!)

Tânăra a exclamat de bucurie și și-a chemat repede jumătatea… A ajuns, a pipăit și el materialul, apoi ea a luat bluzița de la raion și direct la camera de probă s-a dus. După câteva minute, Sânziana a apărut cu o mutrișoară acră, semn că nu a mers deloc bine cu proba! A pus repede hăinuța de unde o luase și a ieșit din magazin. Iubitul a urmat-o cu pași rapizi, în timp ce butona mobilul.

Sânzianei i-a trecut repede supărarea, mai ales că iubițelul a prins-o de mânuță și nu i-a mai dat drumul… S-au ”lipit”, la scurt timp, de o vitrină, el nu i-a dat drumul nici atunci, ea a atins geamul cu năsucul… Dar nu i-a plăcut ce a văzut dincolo de geam și… (VEZI ȘI: CHELOO ȘI-A ”TURNAT” DEALERUL DE CANNABIS LA AUDIERILE DE LA PARCHET, IAR CANCAN.RO A INTRAT ÎN POSESIA PROBELOR DIN DOSAR!)

Au urmat scările rulante. Pentru că ultimul etaj al mall-ului mai trebuia escaladat. Cei doi au pășit timid pe trepte. Au ajuns la destinație, s-au învârtit, au căutat… Rămâne pe altă dată!

Povestea care a durat doi ani!

Sânziana Negru ia foc atunci când se vorbește despre ea și Smiley! Nu pentru că nu ar fi fost atunci o frumoasă povestioară cu doi tineri îndrăgostitți, ci pentru că a trecut atâta timp de la despărțire.

Chiar vedeta povestea cum s-a înfiripat, ce a însemnat și cum s-a destrămat iubirea lor.  (CITEȘTE AICI: AM PĂTRUNS ÎNTR-UNUL DINTRE CELE MAI LUXOASE APARTAMENTE DIN ROMÂNIA!)

„A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Nu ne-am despărțit din cauza altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj.  Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem”, povestea Sânziana.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...