Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, reacție furibundă la două luni de la divorț. Noemi a făcut totul public

Publicat: 04/01/2020 | 13:01
Fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, reacție furibundă la două luni de la divorț. Noemi a făcut totul public

Un mariaj care părea solid construit s-a încheiat la începutul lunii octombrie a anului trecut. Mihai Mitoșeru și Noemi au pornit pe drumuri separate, chiar dacă s-a speculat și pe ideea unei eventuale împăcări, amintirile comune atârnând greu – teoretic – în această balanță sentimentală.

Totuși, fosta soție a lui Mihai Mitoșeru s-a decis să facă încă un pas, iar decizia ei pare a șterge totul cu buretele. În astfel de condiții, pare din ce în ce mai greu de crezut că Mihai și Noemi ar putea redeveni un cuplu. Noemi a ”umblat” la profilul de pe rețeaua de socializare, astfel că acum nu mai apare ca fiind ”Noemi Mitoșeru”, ci ”Noemi Dragomir”, preferând numele de fată.

După ce au semnat actele de divorț în fața notarului, Mihai Miroșeru a postat un mesaj pe Facebook, considerând că există și… dovorțuri elegante. ”Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simţ! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat! 🙏”, a scris Mihai Mitoşeru în mediul online.

O eventuală împăcare pare imposibilă

Am avut bunul simț să ascund elegant situația

Mihai și Noemi Mitoșeru erau de 13 ani împreună. În decembrie 2015, cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile. Noemi și Mihai Mitoșeru au tot amânat momentul în care să aducă pe lume un copil din cauza problemelor pe care le-au avut.

„Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de trei luni a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau să fie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine! 💔,  a scris Mihai Mitoșeru, la începutul lunii septembrie a anului trecut, pe Facebook.