Fostul avocat al deputatului Mihail Boldea, jefuit de 200.000 de euro! George Moloman sustine ca i-au fost furate lingourile de aur si banii din cutia de valori a unei banci!

Publicat: 01/11/2012 | 21:29
Fostul avocat al deputatului Mihail Boldea, jefuit de 200.000 de euro! George Moloman sustine ca i-au fost furate lingourile de aur si banii din cutia de valori a unei banci!

Expertii criminalisti din cadrul Politiei Capitalei au “descins” la sediul Romanian International Bank si au ridicat mai multe probe.

Avocatul George Moloman l-a aparat in instant, printre altii, si pe deputatul Mihail Boldea

In plin scandal bancar generat de eliberarea frauduloasa a unor credite de peste 22 de milioane de euro, politistii au fost solicitati sa rezolve inca dosar legat de o afacere cu o banca, de aceasta data fiind vorba despre disparitia misterioasa a unor bunuri din cutia de valori. Fostul avocat al deputatului fugar Mihail Boldea a reclamat furtul a patru lingouri de aur, a cate un kilogram fiecare, si 20.000 de euro din caseta de valori inchiriata la sediul central al Romanian International Bank de pe Bulevardul Unirii. In vederea continuarii cercetarilor, anchetatorii au ridicat mai multe probe de la banca, printre elemnete figurand incuietorile si urmele biologice pentru efectuarea testelor ADN. Mai multi angajati ai bancii si chiar reclamantul urmeaza sa efectueze si testul poligraf.

Paguba reclamata de avocat se ridica in total la aproximativ 200.000 de euro. Reputatul avocat sustine ca nu si-a mai vazut bunurile inca din luna august dar nici nu a probat pana acum ca a depus obiectele reclamate in caseta respectiva. Sefii bancii al carui logo este “Partenerii de incredere sunt greu de gasit” au fost socati in momentul descinderilor politistilor sustinand ca nu exista semne de fortare vizibile pe caseta respectiva. Mai mult, pun la indoiala spusele avocatului si sustin ca este posibil sa fie vorba de o inscenare la mijloc pusa la cale chiar de reclamantul furtului care si-ar fi ridicat bunurile si nu a fost verificat de cineva. Ancheta va stabili daca bancherii il vor despagubi pe avocatul George Moloman sau acesta va fi actionat in judecata de bancheri pentru defaimare.