Acasă » Știri » Fostul cumnat al lui Florin Salam rupe tăcerea, după scandalul cu dama de companie: ”A fost escrocat!” + ”A mai avut și el o bucurie la câte o fată!”

Fostul cumnat al lui Florin Salam rupe tăcerea, după scandalul cu dama de companie: ”A fost escrocat!” + ”A mai avut și el o bucurie la câte o fată!”

De: Loriana Dasoveanu 17/01/2024 | 23:40

Florin Salam este, de câteva zile, pe prima pagină a ziarelor, după ce o tânără l-a acuzat pe manelist că ar fi agresat-o în camera de hotel. Totul ar fi pornit după ce cântărețul ar fi mers cu domnișoara respectivă în camera de hotel, după un eveniment. Despre fata în vârstă de 23 de ani se știe că ar fi damă de companie. În momentul în care s-ar fi întâlnit cu Florin Salam, aceasta a fost însoțită de un bărbat, apropiat de-ai săi. În urmă cu doar o zi, Florin Salam a fost audiat de Poliție în calitate de martor, după ce tânăra a depus plângere împotriva manelistului. Ulterior, a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După ce Florin Salam și-a spus versiunea, acum, familia lui face dezvăluiri neștiute despre manelist.

Familia manelistului: „Florin Salam chiar trebuie să fi fost scos din sărite!”

CANCAN.RO a stat de vorbă cu familia lui Florin Salam și a aflat detalii despre manelist și felul în care tratează femeile. Mai mult, se pare că imaginea conturată de presupusa victimă, care susține că manelistul este agresiv, nu ar fi reală. Florin Albu, fostul cumnat al cântărețului, dezvăluie discuțiile neștiute din familia lor, dar și detalii despre viața din spatele cortinei a lui Florin Salam. Fratele Fănicăi (n.r. prima soție a manelistului) susține că artistul nu este deloc agresiv, dimpotrivă. Florin Albu spune că fostul său cumnat este foarte fricos, iar ca să ajungă să lovească pe cineva lucrurile trebuie să degenereze mult.

(CITESTE ȘI: PRIMA REACȚIE A RALUCĂI PASTRAMĂ, DUPĂ CE I-A ”FURAT” IUBITUL RAMONEI OLARU: ”CE TREABĂ AM EU? EL E…”)

Florin Salam, acuzat de agresiune
Florin Salam, acuzat de agresiune

„Din ce am aflat și eu în familie, nu este nimic adevărat din ce spune fata aceea. Florin nu este un om care să facă rău. El nu este omul care să ajungă să bată pe cineva, Florin este un om fricos. El nu este bătăuș, agresiv. Eu când am văzut știrea mă gândeam în sinea mea: El este o fire foarte moale, nu este impulsiv. Ca să ajungă el să se impună vreodată, chiar trebuie să fie scos din sărite!” , susține Florin Albu, fostul cumnat al manelistului exclusiv pentru CANCAN.RO. 

„Florin Salam nu e agresiv! Doar cu Fănica se impunea!”

În plus, fostul cumnat al lui Florin Salam susține că femeia cu care manelistul și-a petrecut o noapte în camera de hotel ar fi avut un plan bine stabilit. Ea și bărbatul care a „dat-o în primire” au vrut să-l fure pe Salam, a spus chiar manelistul. Acum, apropiații săi sunt de aceeași părere, susținând că nu este prima dată când Florin Salam este șantajat.

„Vorbim de Intercontinental ( n.r. Grand Hotel Bucharest) până la urmă. Dacă se aude ceva sau dacă spui că ai fost agresată, cei de acolo pun imediat mâna pe telefon și sună la poliție. Eu spun că a fost un aranjament, s-a sfătuit cu bărbatul ăla și au vrut să-l șantajeze. 

Sunt atâția bărbați care au femei ușoare lângă ei care nu știu cum să mai facă bani cu ele. Mai bine îi cerea direct bani fata aia dacă avea nevoie, decât să facă așa ceva! Florin i-ar fi dat, el ajută pe toată lumea. Vorbesc serios, ajută pe toată lumea de la rude, veri, prieteni, până la persoane de care îi este milă. Nu îi iau apărarea lui Florin Salam, dar el nu este agresiv. Și în familie este la fel, nu este agresiv. Cu sora mea mai avea momente în care se impunea, în rest nu” , a mai spus bărbatul.

(VEZI SI: NICOLE CHERRY ARE UN PLAN PRECIS! CANCAN.RO A AFLAT ÎN CE VA INVESTI CÂND VA DEVENI MILIONARĂ. „COLECȚIONARĂ, DOAMNE-AJUTĂ!”)

Florin Albu: „Salam a fost escrocat! Au avut un plan să-l stoarcă de bani!”

În plus, Florin Albu crede că femeia care ar fi fost agresată ar fi avut un plan bine pus la punct. Faptul că plângerea a fost făcută la două săptămâni după presupusa agresiune, ar fi cusută cu ață albă și ar ridica multe semne de întrebare: „Nu trebuia să se ajungă la chestia asta. A fost și el ca orice bărbat cu o gagică pe 1 ianuarie și se trezește asta pe 15 ianuarie că a fost bătută. Eu mă gândesc în felul următor: Dacă mă bate cineva acum, în secunda unu sun la poliție. Mă duc jos la recepție la oamenii aceea să mă ajute, dacă îmi este teamă să sun singură. 

Ea nu a făcut treaba asta. A așteptat să se gândească bărbatul ala al ei și au pus un plan la cale să-l stoarcă pe Florin de bani. Fata aceea nu ar fi făcut așa ceva dacă nu ar fi fost îndrumată de cineva. 

A fost Florin Salam
A fost Florin Salam „victima” unei escrocherii?

Mă gândesc că fata aceea are sigur pe cineva care o comandă, doar am înțeles că este damă de companie. Eu spun că este vorba despre un șantaj aici! Salam a fost escrocat!” , a mai declarat fratele Fănicăi exclusiv pentru CANCAN.RO

Cumnatul artistului, vehement: „O iubește pe Roxana, dar i-a fost milă de fata aceea!”

Și, ca și cum asta nu ar fi fost suficient, susține Florin Albu, manelistul este milos și sensibil, spune fostul lui cumnat. Chiar dacă nu de puține ori a mai călcat pe bec, manelistul o iubește pe Roxana, femeia care i-a dăruit trei copii.

„Lumea știe că el este mai sensibil, mai fricos și profită de treaba asta. I-a fost milă de fata aia, vă spun eu!  Pe Roxana o iubește foarte mult, are mereu grijă de ea. Roxana este a doua femeie din viața lui pe care o iubește la maximum. Prima a fost sora mea, apoi Roxana, iar asta se vede. Dar este bărbat și a mai avut și el o bucurie la câte vreo fată. Până la urmă este Florin Salam. Eu nu mai umblu atât de mult cu el. Suntem împăcați de multă vreme, vorbim în continuare, dar nu mai suntem așa apropiați” , susține bărbatul pentru CANCAN.RO

Roxana îi este alături soțului său
Roxana îi este alături soțului său

Cum s-a ajuns la dosare penale!

Cântărețul de manele Florin Salam a declarat marți seară, 16 ianuarie, după ce a fost audiat la Poliție în calitate de martor, că nu o cunoaște pe tânăra de 23 de ani. Femeia l-a acuzat că a lovit-o într-o cameră dintr-un hotel din București. Tânăra a fost prinsă de manelist că îi umbla în portofel. De aici lucrurile au degenerat și s-a ajuns la plângeri la poliție și dosare penale pentru agresiune.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii stau la coadă ca să o cumpere. Surpriza e totală
De unde provine, de fapt, ceafa de porc din marca Purland de la Kaufland. Românii...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Informația momentului despre ION ILIESCU. Anunțul făcut chiar de avocatul său
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL de la bancă
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Cele mai inspirate urări de Florii. Cum îți surprinzi familia și prietenii
Cele mai inspirate urări de Florii. Cum îți surprinzi familia și prietenii
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să le îndepărtezi neapărat de lângă router pentru un internet mai rapid. O să vezi imediat diferența
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...